Datapolitik

Dette website udbydes af:
Foreningen Ramløse Guiden.
Ramløse Præstegård
Frederiksværksvej 132A
3200 Helsinge
Telefon - formand: 3037 7642
CVR: ??
e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Når du annoncerer i Ramløse Guiden (RG) eller er tilmeldt vores medlemskartotek, accepterer du samtidig nedenstående datapolitik.

1. Vi behandler oplysninger i forbindelse med køb og registrering

RG indsamler og behandler de oplysninger om dig og din virksomhed, som du selv afgiver i forbindelse med registrering eller tegning af annonce Det drejer sig om navn, adresse, postnummer, CVR, e-mail, mobil- og/eller fastnet telefonnummer og eventuelt betalingsoplysninger. Oplysningerne indsamles og behandles for at kunne levere det produkt som du har bestilt og den service, der er knyttet til produktet.

2. Vi bruger oplysningerne til at forbedre vores produkt og service

Vi indsamler disse data for at kunne kommunikere med dig, til regnskab og til statistik.

3. Servicemails

Den e-mailadresse, der er knyttet til din virksomhed, vil blive brugt til servicemeddelelser og til almindelig kommunikation.

4. Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger

RG videregiver ikke de i pkt. 1 nævnte oplysninger til andre databehandlere eller offentlige myndigheder.

5. Vi samarbejder med udvalgte databehandlere

Behandling af data i forbindelse med registrering og tegning af annonce sker i nødvendige tilfælde i samarbejde med en række eksterne databehandlere. Vi har aftaler med disse eksterne databehandlere, som håndterer personrelaterede data efter nøje fastlagte procedurer.

6. Vi opbevarer data i højest fem år

De registrerede oplysninger bliver ifølge lovkrav gemt i fem år, efter du har afmeldt din registrering eller ikke længere tegner annonce, eller ikke fornyer annonce.

7. Vi kontrollerer løbende vores sikkerhedsprocedurer

Dine personoplysninger bliver behandlet i henhold til gældende lovgivning. Vores sikkerheds-foranstaltninger kontrolleres løbende med henblik på at sikre en sikker og fortrolig håndtering af oplysningerne.
Vi kan dog ikke garantere en 100 procent sikker overføring af data via Internettet. Der kan derfor være risiko for, at andre opnår uberettiget adgang til oplysningerne.

8. Du kan kontakte os

Du har ret til at få oplyst, hvilke person- og virksomhedsoplysninger RG har om dig og din virksomhed. Det kan du ved at kontakte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

9. Dine rettigheder, som vi kan hjælpe dig med.

Hvis de oplysninger vi har om dig og din virksomhed ikke er korrekte, kan du naturligvis altid få dem ændret eller slettet. Du kan altid gøre indsigelse mod, at vi behandler oplysninger om dig og din virksomhed, og du kan til enhver tid tilbagetrække dit samtykke til, at vi behandler dine oplysninger.

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse imod vores behandling af dine
personoplysninger på baggrund af årsager og forhold, der vedrører din særlige situation.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage skal indgives til Datatilsynet.

 

Har du spørgsmål i øvrigt om behandling af personoplysninger eller andre forhold om informationsydelser og produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os.