Ramløse Guiden udkommer 6 gange årligt i et oplag på 1.900 eksemplarer. Den uddeles til samtlige husstande og er frit tilgængelig i skolen, hallen, kirken og sognelængen.

Størrelser og priser

Den mindste annoncestørrelse for nye annoncører er en kvart side. Gamle annoncører kan fortsætte med de mindre størrelser (1/12 side og 1/6 side).

Nedenfor fremgår annoncestørrelser samt priser, der gælder for et år (6 numre). Man kan godt købe en annonce for et enkelt nummer. I så fald er priserne:

1/4 side:  550,- kr. 
1/3 side:  700,- kr. 
1/2 side:  1.000,- kr. 
1/1 side:  1.800,- kr. 

Alle priser er excl. moms.

Øvrige vilkår

Det påhviler annoncøren at udarbejde annoncen efter de angivne mål. Redaktionen er - inden for rimelighedens grænse! - gerne behjælpelig så langt vores ekspertise rækker.

Man kan til enhver tid få udført rettelser og småændringer uden beregning.

Annoncens placering i det enkelte nummer er tilfældig, og annoncøren kan således ikke gøre krav på en bestemt eller en fast placering - med mindre der er betalt for en bagsideannonce.

Alle annoncører har krav på at få et eksemplar af hvert nummer af Ramløse Guiden uddelt eller tilsendt. Hvis Guiden udebliver, så kontakt venligst redaktøren.

Alle foreninger og en række enkeltpersoner får en "reminder" på mail en uge før hver deadline. Som annoncør er man velkommen til at melde sig til denne mailingliste, hvis man f.eks. har planer om løbende at ændre i annoncen. Kontakt redaktøren.

Henvendelse

Alle henvendelser vedrørende annoncetegning/udformning og vilkør:

Redaktør Michael Porsager, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 22 34 20 02

Alle henvendelser vedrørende regninger:

Kasserer Gitte Løve Hinrich, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 48 71 32 87.

 

Ramlose Guiden Annoncepriser 2016 1

 

Ramlose Guiden Annoncepriser 2016 2

 

Ramlose Guiden Annoncepriser 2016 3

 

Ramlose Guiden Annoncepriser 2016 4