ramlose husflid

Ramløse Husflid er stedet, hvor vi udbreder kendskabet og lysten til at lave håndarbejde. Vi strikker, syr, hækler, broderer og væver hver uge året rundt. Vi kalder os for nørklere!

Hvem er vi?

Ramløse Husflid er en forening og et kreativt fællesskab for dig, der elsker at nørkle. Vi mødes om at strikke, sy og væve og holder til i RAMhuset, byens kultur- og aktivitetshus på Ramløse Skole.

Vi henviser til vores hjemmeside - ramlosehusflid.dk - hvor du kan følge med i vores mange tilbud på de kreative faste hold, samt alt det spændende der sker i husfliden.

Ramløse Husflid er for alle - begyndere som øvede - der ønsker at være med til at fremme og udvikle håndarbejdsglæde og traditioner, så de passer med vores nutidige tendenser. Vores hyggelige faciliteter er rammen om et kreativt og engageret fællesskab, hvor vi nørkler, hjælper og inspirerer hinanden. Vi nørkler med egne projekter og tilbyder også løbende undervisning i forskellige teknikker enten fra egne medlemmer eller fra undervisere udefra.

Bliv medlem

Et medlemskab koster kr. 300,- om året, og du melder dig ind i Ramløse Husflid ved at overføre beløbet til vores konto i Nordea 2418-0715670119 og ved også at sende os en mail og oplyse os om:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail

Som medlem får du et medlemskort, som giver dig rabat på køb i udvalgte forretninger. Derudover får du også som medlem rabatter på udflugter, til foredrag og workshops.

Ramløse Husflid

Ramløse Husflid er en registreret forening med en årlig generalforsamling hvert år i marts. Dagsordenen sker i henhold til vedtægterne. Ramløse Husflid hører ind under paraplyorganisationen ”Fora”, som bistår os i forhold til foreningens regler og vedtægter.

Formand: Anne Bengtsson

Telefon: 21 46 57 81

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

www.ramlosehusflid.dk 

Facebook: Ramløse husflid