Familiefestival

Foto fra Ramløse Familiefestival.

'At opleve' betyder ifølge Den Danske Ordbog: 'Med sine egne sanser registrere noget, fx et synsindtryk, at en hændelse finder sted, eller at en tilstand indtræffer; være vidne til eller genstand for'.

Ramløse kan opleves på mange måder, bl.a. som turist, og som udensogns deltager i de mange aktiviteter, Ramløse byder på. Ramløse koret har mange udensogns deltagere. Det samme gælder de mange aktiviteter i Sognelængen og i Ramløse Idrætsforening/Ramløsehallen, i Ramløse Husflids 'Nørklecafé, på mølledage og til bankospil i Forsamlingshuset. for blot at nævne nogle få muligheder.

Hvis man vil have Ramløse 'ind under huden' må man imidlertid flytte til Ramløse og opleve det gode naboskab og fællesskabet i de mange foreninger. Det er meget berigende at blive aktiv i foreningslivet. Her er der altid plads til dem, som forstår 'at stikke en finger i jorden' og som vil yde deres bidrag til fællesskabet og lokalsamfundet. I Ramløse er der en god og rodfæstet tradition for at hjælpe hinanden og lokalsamfundet. Nogle kalder det 'Ramløseånden', som stadig er lyslevende.

På undersiderne er der beskrevet et antal attraktioner, naturen, stisystemer, m.m.