Kom forbi til træning, til Seniorcafé eller bare en kop kaffe og lidt sødt! Bak op om Hallen!

I den kommene periode vil I alle opleve og kunne nyde godt af, at vi er i fuld sving med at udvikle vores tilbud i hallen. Nogle tilbud i samarbejde med RIF's afdelinger og andre i samarbejde med skolen og FO'en.

Vi håber at I vil synes om alt det nye, og at I vil bakke op om hallen hver uge, så vi fortsat har et naturligt samlingssted i Ramløse.

FITS-U

Vores træningscenter er stadig flittigt brugt, det er vi glade for. Vi har dog plads til mange flere medlemmer, så skynd jer at melde jer ind, hvis I ikke allerede har fået gjort det.

Hold i øvrigt øje med vores hjemmeside (www.rif.dk) og Facebookside, her skriver vi sidste nyt, bl.a. træningstider med vores to instruktører Roald og Benjamin.

Skulle nogen være i tvivl, er det vigtigt for os at pointere, at det fortsat er muligt at træne alle ugens dage - også i ferierne - fra kl. 05.00 til 22.00. Har I spørgsmål om FITS-U, så kontakt os endelig.

hallen 1

Hallen uden for åbningstiden

Vi vil gerne igen anmode om, at alle brugere af hallens fodboldbaner, multibanen og andre udeområder husker at værne om vores ting og rydde op efter sig selv. Vi synes, det er dejligt, at der er mange, der benytter vores faciliteter, men vi er ærgerlige over, at det ikke er alle, der passer ordentligt på tingene og husker at rydde op efter sig!

Så fjern affald og vis hensyn til naboerne, når I færdes på hallens område.

Samarbejde med skolen og FO

Det er med stor glæde, at vi kan fortælle, at vi allerede har gang i et godt samarbejde med "den nye" Ramløse Skole. I skrivende stund er der fokus på at hjæpe skolen i gang med en ny kantineordning, men senere på året håber vi at kunne melde ud om andre, nye tiltag.

Vi ønsker at bidrage til, at Ramløse Skole igen bliver førstevalg for alle forældre i Ramløse, så vores by fortsat er fyldt med beboere i alle aldre.

Derudover har vi startet et samarbejde med FO'en om vores Idrætsværested. Læs mere senere i dette indlæg.

Seniorcaé - nyt tilbud!

Vi ønsker at oprette en café/et værested for byens seniorer, og derfor holder vi frokost torsdag den 2. november kl. 12.00 for alle interesserede seniorer – tilmelding er nødvendigt på tlf.: 48712444 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Denne torsdag koster det kun 50 kr. for en portion hjemmelavet Labskovs (vand inkluderet i prisen – ønskes andet drikkelse skal det købes).

Vi vil – udover forhåbentlig at få skabt en hyggelig frokoststund for alle – gerne i dialog med alle jer seniorer om, hvilke ting I synes kunne være spændende og relevante, at vi iværksætter for jer.

Vi starter som sagt med frokost den 2. november, men vi håber på, at vi på sigt kan udvikle tilbudet til mere.

Sportscaféen

Vores dejlige Sportscafé skal piftes op! Vi er ved at udvikle og ændre vores tilbud - vi afprøver nye madidéer og nye drikkevarer. Kom og prøv det hele - og fortæl os meget gerne, hvad du synes bedst om.

Vi arbejder også på indretningen af Sportscaféen, hvorfor vi i juni bl.a. har etableret et sofahjørne; det er allerede meget populært. I den forbindelse søger vi gammelt sportsudstyr, så er der nogle af jer, som har noget liggende, I gerne vil donere til hallen (f.eks. ketchere, baseballbat, baseballhandsker, atletikudstyr, sportsplakater osv.), så kom og giv det til os - det skal dog være i god stand, vi ønsker hverken rustent eller ødelagt udstyr.

Vidste I i øvrigt, at når I går og cykler tur i Ramløse og omegn, så kan I på alle ugens hverdage komme ind i Sportscaféen og holde kaffepause - vi sælger kaffe og sødt til ganen hver dag!

hallen 2

Vælgermøde samt kommunal- og regionsvalg

Søndag den 19. november er der vælgermøde i Ramløse Hallen. Her har I mulighed for at møde nogle af kandidaterne til kommunal- og regionsvalget. Sportscaféen har naturligvis åbent, så I kan sagtens købe mad, kaffe og kage eller hvad smagsløgene er gearet til denne dag. Tirsdag den 21. november er der valg i hallen. Vi vil denne dag have en dagens ret, som I kan købe og nyde i vores Sportscafé, når I alligevel skal i hallen for at stemme.

Vel mødt – vi glæder os til at se jer alle på denne valgdag!

Værested

Vi har iværksat vores nye koncept i Værestedet. Vi ønsker at skabe et tilbud for flere end 4. til 6. klasse, hvorfor vi ændrer det til følgende:

- Mandage er fortsat for 4. - 6. klasse og i tidsrummet 14.45 - 15.45.

- Tirsdage er fortsat for 4. - 6. klasse og i tidsrummet 14.00 - 15.45 - her vil FO'en komme ned i hallen og være med sammen med vores Værestedsleder og de unge, der vælger at komme i Værested på dagen. Vi ser frem til dette nye samarbejde med FO'en.

- Onsdage er fortsat for 4. - 6. klasse og i tidsrummet 14.45 - 15.45.

- Torsdage er for 7. - 9. klasse og i tidsrummet 15.00 - 17.00 (det er altså ikke længere for 4. - 6. klasse). Derudover vil vi gerne invitere alle unge op til 18 år til at komme i lektiecafé i samme tidsrum i Sportscaféen. Vi vil gerne skabe et rum, hvor de unge kan mødes og lave skolearbejdet sammen - vi sørger for lidt hygge i form af te, frugt, kage osv. Der er ikke lektiehjælp, men vores medarbejder i Værestedet vil dog kunne rådgive om faglige ting.

Vi kan i den forbindelse med glæde fortælle, at vi fortsat har Mads Schou ansat i Værestedet. Mads og de unge mennesker (4. - 6. klasser) har fået en rigtig god start sammen, så vi finder det naturligt at holde fast i Mads til at lave aktiviteter med de unge.

hallen 3

Vi gælder os meget til at se om denne nye form af Værestedet kan blive en succes. Vi ved, at flere 7. klasser har efterspurgt at kunne komme i Værestedet, og vi ved, at flere unge har efterspurgt en lektiecafé, så nu giver vi det chancen - kom frisk!

Der sker meget i hallen - det er planen, at der skal foregå endnu flere ting. Det bedste I kan gøre for os er at benytte hallen, købe mad og drikke i Sportscaféen og selvfølgelig engagere jer i livet i Ramløse og hallen. Vi glæder os til at se jer!