Ramløse Guiden har modtaget dette fine indlæg fra RAMhusets bestyrelse i anledning af Guidens 30 års jubilæum.


guiden30 04

Tænk, at Ramløse Guiden nu er kommet uafbrudt i 30 år - til lykke!

Hvad sker der mon bag præstens ruder? Ja, det må nok stå hen i det uvisse i respekt for privatlivets fred. Men én ting ved vi med sikkerhed: Gennem 30 år er der bag disse ruder skabt en sej lim til at klæbe lokalsamfundets mange stumper sammen - GUIDEN.

Spørger man nogen i Ramløse, “Har du hørt, at . .?”, mødes man standardmæssigt med et nyt spørgsmål: “Står det i Guiden?” Og står det der ikke, vil en Ramløse-borger stærkt betvivle, at en begivenhed har fundet sted eller nogensinde kommer til at finde sted.

Der er nok heller ingen lokal borger eller forening, som vil beskrive en fælles aktivitet uden at stille sig spørgsmålet: “Hvornår har Guiden deadline?”

I en tid hvor elektroniske, sociale medier har overtaget næsten al vores kommunikation, er det uhørt, at et trykt medie er både så elsket og så bredt omfavnet som sikker kilde. Det kan kun lade sig gøre med en fast hånd omkring stabiliteten i indholdets og formens kvalitet.

I RAMhuset er vi meget nye i forhold til jubilaren, men gennem vores få aktive år har Guiden været et uomgængeligt medie for foreningen. Og som alle andre glæder vi os hver gang til at læse om det lokale fællesskabs andre historier i det bedst kendte lokal-, kirke-, og foreningsblad.

Den faste 30-års jubilar er Michael Porsager. Til ham, til alle årenes skiftende redaktioner og udbringere kan vi fra RAMhuset kun lette på vinterhuen og sige: Tusind tak og tillykke!

Kærlig hilsen, RAMhusets bestyrelse