Der er generalforsamling i Ramløse Gymnastik og fitness torsdag den 24. februar 2022 - og der er opvisning søndag den 10. april kl. 10

gymnastik 01

Så skal vi til at kridte skoene igen!

Ikke fordi vi skal ud at løbe bort fra noget, men hen mod noget godt og spændende.

Den 24. Februar vil bestyrelsen gerne mødes med dig og alle andre gymnaster og interesserede i foreningslivet. Vi vil fortælle om aktiviteter i 2021, problemer, udfordringer, sjove oplevelser, og et kig ind i regnskabets hurlumhej. Efter vi har valgt, eller genvalgt bestyrelsesmedlemmer, vil vi høre et meget personligt, opmuntrende og oplysende foredrag om "Smerter ved træning."

Den kyndige, fysioterapeutuddannede Mai Juhl har mange års erfaring fra sit arbejde indenfor rehabilitering, træning og behandling af akut og kronisk smerte. Hun har taget flere kurser i moderne smertevidenskab samt kurser i kognitiv adfærdsterapi.Hendes foredrag vil omhandle smerter i forbindelse med bevægelse og har fokus på de mest generelle smerter fra knæ, hofte og ryg. Der vil være fokus på hvilken træning/aktivitet, der anbefales og hun vil pege på konsekvenser af inaktivitet. Der vil være god mulighed til at stille spørgsmål undervejs.

Det skal nok blive et interessant foredrag med pingpong-spørgsmål fra jer deltagere.

Husk allerede nu at sætte kryds i din kalender den 24. februar kl 19, hvor vi mødes i Ramløse skolens kantine.

Hjælpende hænder er altid godt...

A propos: Som I sikkert ved fra jeres egen eller jeres børns fritidsaktiviteter, så fungerer det så fint med dedikerede trænere, top motiverede bestyrelsesmedlemmer, forældre, der bakker op og hjælper til. Det ser vi gang på gang, når vi afholder Legeland for børnene. Vi er så taknemmelige for jeres hjælp med oprydningen. Kunne I ikke også tænke jer at give en hånd med i bestyrelsen?

Herregud (med præstens tilladelse!) det tager jo ikke timevis af jeres tid, vi er strukturerede og fordeler opgaverne mellem os, men hvor ville det være skønt med et par nye medlemmer i bestyrelsen, nye ideer til udvikling af Gymnastikforeningen til gavn for vores børn, unger, Ramløse og os selv!

Gymnastikopvisning 2022

Årets store gymnastikbegivenhed er opvisningen den 10. april 2022 kl. 10.

Det er jo næsten en menneskealder siden vi sidst kunne glæde jer forældre, bedsteforældre, venner, naboer, kolleger mm. med en rigtig opvisning af børnenes evner udi gymnastikken.

Og glem endelig ikke de større børn og de voksne. Alle brænder for at vise jer og hinanden, hvad vi har arbejdet med og hvilke “kunster” vi har lært.

Vi arbejder på højttryk på færdiggørelse af et program, men allerede nu kan vi afsløre, at vi igen tilbyder fælles spisning for voksne og børn. Café Brøl vil være leveringsdygtig for herligt smagende og sundt mad.

Ja, så er der endnu et kryds til din kalender: Opvisning søndag den 10 april 2022 kl. 10.