Nordeafonden har skænket en million kroner til en ny legeplads, og så er der nye initiativer fra Café BRØL

Så kan vi se tilbage på en december og januar, der alligevel kom til at stå i coronaens tegn. På trods af det, har vi kunne holde åbent i hallen, om end foreningerne har kørt på nedsat blus. Det betyder, at vi skal kæmpe for at have råd til at holde liv i vores Café.

Ser vi frem mod 2022, så har vi mange spændende ting i posen. Vi skal bl.a. have bygget os en ny legeplads, et biodiversitetsområde, holde loppemarked i marts, holde oktoberfest i ….ja.. oktober!!

Det er også snart 50 år siden hallen blev taget i brug. Og så skal vi have manifesteret BRØL som kvalitetsspisested i 2022. Så vi har nok at tage fat på.

1 mio. i tilskud fra Nordea fonden til legeplads og biodiversitetsområde

I december kunne vi fejre den gode nyhed at Ramløsehallen får tildelt 1.000.000 kr i støtte fra Nordeafonden til en etablering af en legeplads med tilhørende biodiversitetsområde. Hvor er vi bare heldige!

Legepladsen, der er tiltænkt en placering umiddelbart op ad selve Ramløsehallen, skal bidrage til at skabe yderligere liv omkring vores skønne gamle hal. Den nøjagtige placering er ikke forhandlet endeligt på plads med kommunen.

Projektet er udarbejdet som et fælles projekt mellem Ramløsehallen, Ramløse idrætsforening, Ramløse skole, og Ramløse børnehus, Gribskov kommune og frivillige lokale kræfter. En stærk kombination...

Vi håber, at legepladsen i kombinationen med hallens, cafe BRØL og RIF´s øvrige tilbud kan blive et yndet udflugtssted, for Ramløse og omegn, herunder ikke mindst skole, børnehave og vuggestue.

Temaet for legepladsen er Natur, Nysgerrighed og Bevægelse, og skal indeholde spændende interaktive elementer bundet op på temaerne natur og biodiversitet, for at øge bevidstheden omkring vigtigheden af, at vi tager hånd om vores flora og fauna. Som en del af legepladsen skal græsarealet foran hallen op mod Kirsebærvej inddrages til Biodiversitetsområde med specifikke s orter af vilde blomster og græsser med henblik på at tiltrække bier, sommerfugle og andre insekter.

Vi glæder os til at komme i gang med projektet, der efter planen skal løbe af stablen hen over foråret og sommeren.

Da fondsmidlerne langt fra dækker alle omkostninger, får vi brug for hjælp og lokal opbakning fra vores altid stærke opland i Ramløse i særdeleshed til biodiversitetsområdet, så hold dig ikke tilbage hvis du har lyst til at deltage.

hallen 01

Café BRØL nyt

Café BRØL opgraderer i 2022 kvaliteten og leverer fremover dyrevelfærdsmærket kød fra grambogaard i alle vores burgere med friskt okse- og svinekød. Hvorfor? Fordi det smager virkelig godt og fordi vi VIL være kendte for at levere god kvalitet til fornuftige priser.

Ved at købe din mad i Café BRØL støtter du samtidigt Ramløsehallen, og er med til at sikre at hallen fortsat kan være det samlingspunkt byen har brug for.

Ramløsehallen er en selvejende nonprofit organisation. Det betyder at alt hvad vi tjener, bliver anvendt på at gøre Ramløsehallen bedre og mere attraktiv for Ramløses borgere.... og vi vil gerne så meget mere. Så husk at bruge os i dag, hvis du vil have, at vi er der i morgen.

hallen 05

Bagerudsalg friskbagt fra Liselejebageren i Cafe BRØL hver lørdag morgen fra 8.00

Vi har lyttet os til, at der i Ramløse er et ønske om friskbagt morgenbrød i weekenden. Det vil vi gerne bidrage til, og da vi alligevel har åbent om lørdagen, forsøger vi nu at se om dette kan blive en succes. Vi har derfor lavet en aftale med Din og Min bageren i Liseleje om at levere et eksklusivt udvalg af morgenbrød lørdag morgen til Ramløses borgere:

• Brød: Fermentbrød med surdej, Mangekornsbrød med manitobamel, Brøl rugbrød.
• Boller: Håndværkere, Mangekornsboller, Fuldkornsciabatta, Surdejsboller
• Wienerbrød: Kanelsnegle, Smørcroissanter, Tebirkes, Romkugler

For ikke at brænde inde med for meget brød, bestiller vi kun omtrent det vi kan sælge. Vi kan derfor anbefale at bestille i forvejen. Vil du være sikker på at få dine ønsker opfyldt, kan du bestille på 23 80 99 80 eller på café-brøl.dk.

Bodybike hver tirsdag og torsdag

Igen i år bliver der tirsdag og torsdag kørt BODYBIKE i judohuset, bag padelbanen. Her får man brændt kalorier af, og kommer i godt humør i selskab med en flok glade motionister.

Vores 2 engagerede instruktører sørger for at alle bliver holdt til ilden, med god musik, pulsmåling og interaktive ruter. Tilmelding sker fra gang til gang på www.RIF.dk under fanen bodybike.

Fits-U, Ramløses lokale Fitnesscenter

På trods af krav om coronapas og brug af mundbind mellem øvelserne, kører FITS-U på fulde gardiner.

Vi glæder os over at se nye medlemmer i centret og glæder os over de positive tilbagemeldinger vi får.

Mange har valgt at starte året med at tillægge sig den gode vane at træne i centret. Vi søger fortsat instruktør der har lyst til at gennemføre individuelle træningsforløb, så kontakt gerne halinspektør Jesper Schultz på 48712444 hvis det er noget for dig. Vi har nemlig masser af forespørgsler på netop dette produkt og kan ikke følge med.

Loppemarked søndag den 20. marts 2022

Vi åbner nu op for booking af stande til årets loppemarked i Ramløsehallen søndag den 20. marts fra kl. 10 til kl. 15.

Trænger du til at få ryddet ud i gemmerne eller har du bare en kræmmer i skabet, så slå til nu og få den bedste stand. Hvis du gerne vil sikre dig en stand (til 150 kr) til årets loppemarked, så kontakt Ramløsehallen på tlf 48 71 24 44 eller kig forbi.

Hallens åbningstider i 2022

Hallen og Café BRØL holder lukket i følgende uger i 2022:

• Vinterferie, uge 7, mandag den 14. februar til og med søndag den 20. februar.
• Påskeferie, uge 15, mandag den 9. april til og med mandag den 18. april.
• Sommerferie, uge 26-30, fra mandag den 27. juni til og med søndag den 31 Juli.
• Efterårsferie, uge 42, mandag den 17. til og med søndag den 23. oktober.
• Juleferie, uge 51-52, torsdag den 22 til og med søndag den 1. januar.