Skolen er fuld af glæde og gå-på-mod - og så er det endelig afklaret, hvem der bliver den nye skoleleder fra 1. januar 2022

skolen 05

Vintertiden har ramt os, men det har på ingen måde sat tempoet ned. Her på matriklen er der gang i den, på den gode måde. Vi møder hver dag ind til glade børn og kollegaer, og har altid lært noget nyt når vi går hjem.

Siden sidst har vi sagt pænt goddag til 2 x Ann. Ann Wilkens er startet som lærer i almen hvor hun dækker Tannas barselsvikariat, mens Ann Hald er kommet tilbage til os som pædagogmedhjælper i FO’en.

Processen omkring ny skoleleder er stadig i gang, så vi venter alle spændt, og håber vi kan starte det nye kalenderår op, med en ny skoleleder på matriklen.

Sidst i oktober havde vi forældremøde for kommende 0. klasse. En meget positiv oplevelse. Vi kigger ind i et børnetal som på landsplan er faldende, men på nuværende tidspunkt ser det ud til, at vi holder vores klassestørrelse i kommende 0.r.

De nye 0’er starter i mini-FO 1. april, hvor vi igen i år vil lave et tæt samarbejde med børnehaven, så vi sikrer en blid og god overgang for børnene.

Den kommende tid byder på mange hyggelige traditioner. Vi krydser fingre for at coronaen holder sig fra matriklen, og vi i år kan få lov til at nyde december, den mørke tid og alle traditionerne uden afbrydelser og adskillelse.

Sidste nyt - ny skoleleder!

Marianne Manicus er Ramløse Skoles nye leder. Et enigt indstillingsudvalg peget på at økonomiudvalget ansætter Marianne Manicus som ny leder på Ramløse Skole.

Marianne Manicus kommer fra en stilling som pædagogisk afdelingsleder på Kongevejens Skole i Virum, er uddannet lærer og har de seneste tre år taget en diplomuddannelse i offentlig ledelse.

Centerchef i Center for Dagtilbud og Skoler Claus Herbert fortæller, hvorfor valget faldt på Marianne Manicus:

”Marianne passer rigtig godt ind i Ramløseånden, fordi hun har fokus på at inddrage hele lokalsamfundet. Og så har hun stor viden om og erfaring med det specialpædagogiske område,” siger Claus Herbert.

Relationer og udvikling

Marianne Manicus fortæller her lidt om, hvorfor hun søgte jobbet:

”Jeg er meget optaget af at skabe tætte relationer - ikke mindst med forældrene. Jeg tror på, at det er gennem relationer, at man udvikler sig. Og så lyder det rigtig interessant, at jeg kan være med til at videreudvikle skolen og styrke den røde tråd fra vuggestue til udgangen af sjette klasse,” fortæller hun.

Marianne Manicus tiltræder 1. januar