Tag med på en 2 dages juletur til Fyn og Jylland, med besøg af juleudstillinger- og markeder på Egeskov slot, Humlemagasinet og Fængslet i Horsens

juletur 01

I år bliver juleturen inden for landets grænser, da det ikke er til at vide, hvordan corona udvikler sig. Så glæd jer til julemarked i Horsens statsfængsel og på Egeskov slot på Fyn allerede den 13 og 14 november.

Planen er, at vi kører fra Annisse kirke kl. 8.00 og fra Mårum kirke 8.15. Derfra går turen til Humlemagasinet, som ligger i nærheden af Nørre Åby på Fyn. Humlemagasinet har rigtig meget at byde på. Haverne er ikke så relevante i november, men der er dukke museum, Sigfred Pedersen museum, juleudstilling og meget mere. Cafeen byder på kaffe, boller og prinsesse Marie lagkage og er indrettet i de gamle stuer, som er møbleret med antikviteter samlet gennem 5 generationer.

Et meget charmerende sted med masser at kigge på.

Frokostbuffet og julemarked i fængslet

Derfra kører vi til Fjeldsted Skov Hotel og spiser frokostbuffet og derefter bliver I kørt direkte til Horsens statsfængsel! – altså det gamle. Det tidligere Horsens Statsfængsel lukkede i 2006 efter mere end 150 år med fængselsdrift og åbnede i 2012 som oplevelsesvirksomheden Fængslet. På få år er det lykkedes at skabe en både national og international anerkendt ramme for kultur og events. Fængslet lægger i dag hus til både et prisbelønnet fængselsmuseum, overnatning, store koncerter, kunst, festivaler, konferencer og m.m.

Og netop 13. november åbner deres årlige julemarked med 200 stande, juletog, pynt, kunsthåndværk, æbleskiver, nisseby – ja der er vist alt hvad der kræves, for at komme i julehumør.

Egeskov julemarked

Efter nogle timer på julemarked kører vi til Kryb i Ly Kro, hvor vi skal overnatte og hvor vi bliver trakteret med 2 retters aftenmad og kaffe. Næste morgen efter morgenmaden kører vi til Egeskov på Fyn og går løs på endnu et julemarked. Her er vi på egen hånd indtil kl. 14.00 hvor turen går tilbage mod det Nordsjællandske. Vi laver et pit stop undervejs, så forventet hjemkost omkring kl. 18.00.

Pris og tilmelding

Prisen for turen er 1650 kr. i delt dobbeltværelse. Enkeltværelsetillæg er 300 kr. Betalingen dækker: Bustur, indgang på Humlemagasinet, frokost og 1 drikkevare på Fjeldsted Skov Hotel, Overnatning på Kryb i Ly Kro, 2 retter mad, kaffe, morgenmad, indgang til Egeskov.

Tilmelding hurtigst muligt og inden 13. oktober ved at betale til Spar Tours girokto: 73 81499098 - husk at skrive navn, så Torben kan se hvem der betaler og send også en mail med navn og adresse til mig på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Fakta

  • 2 dages tur til jylland og Fyn
  • 13.-14- november, afgang kl. 8:00
  • Humlemagasinet på Fyn
  • Julemarkeder i Horsens Statsfængsel og på Egeskov slot
  • Pris: 1650 kr. - enkeltværrelsestillæg: 300 kr.
  • Tilmelding: hurtigst muligt og inden 13. oktober