Efter et stille Coronaår er du og din familie igen inviteret til en skøn og oplevelsesrig Naturens Dag ved Ramløse Havn. Kom og oplev en pragtfuld naturperle og mød en masse dejlige mennesker fra lokale foreninger, som står klar med aktiviteter og fælles naturoplevelser.

Du kan få en sejltur i en kølbåd eller med turbåden Frederikke. Du kan undersøge livet i vandet, få en fisketur med lystfiskerne, få en forsmag på jægerlivet og se lerdueskydning, prøv bueskydning og meget mere. Du kan møde de lokale vandsportfolk, som holder til i havnen og opleve/prøve en kajak. Og der er mulighed for købe mad og drikkevarer.

kajakker low

Naturens Dag?

Naturens Dag ved Ramløse Lystbådehavn udspringer af et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådet, men er i praksis arrangeret af et stort antal lokale foreninger, i år med Arresø Sejlklub som tovholder.

– Vi vil gerne vise børn og deres familier de mange muligheder for aktivitet og udfoldelse som naturen ved Arresø byder på. Vi glæder os til dagen og håber at rigtig mange vil benytte sig af muligheden for at få fælles oplevelser i naturen, fortæller Steffen Hovedskov, formand for Arresø Sejlklub, i en udsendt pressemeddelelse.