Tirsdag den 29. juni kl. 20.00

lysglimt 03

Nordisk, klassisk musik har et stærkt udtryk og er kendetegnende for vores nabolande. Musikken minder os om de bjergtagende højder i Norge, de dybe svenske skove, den stolte finske mentalitet og det islandske gåpåmod.

Den solistuddannede duo formidler musik fra de mest kendte komponister i de nordiske lande, fra Grieg over Gade til Sibelius. Flere af stykkerne vil vække genklang hos de fleste, men der er også ukendte perler som f.eks August Windings romantiske lille værk, Aftenstemning.

Værker for både klaver og orkester er taget under kærlig behandling og præsenteres i eksklusive arrangementer for guitar og fløjte. Ved denne koncert vil duoens smittende charme og medrivende sceneoptræden lede publikum ind i den nordiske klangverdens temperamenter og åbner nye døre for forståelsen af den fælles nordiske kulturarv.

Duoen består af Linnéa Villén på fløjte og Allan Sjølin på guitar - begge uddannet fra solistklassen på Det kgl. danske Musikkonservatorium og med en lang række udgivelser og koncerter bag sig.