Der er formentlig rigtigt mange konfirmander, der skal undervises samtidig i det kommende år, og vi er derfor "benhårde", når det gælder, hvem der skal undervises hvor. Men man kan stadig selv vælge konfirmationsdag og konfirmationskirke...

konfirmandindskrivning

Det er tid til at skrive sig op til næste års konfirmationer, som falder på Bededag den 13. maj, lørdag den 14. maj, lørdag den 21. maj og Kr. himmelfartsdag den 26. maj.

Der er indskrivning den 15. juni i Annisse og den 16. juni i Ramløse efter nedenstående plan!

Opdeling af konfirmandhold!

Vi har nogle udfordringer i år, fordi konfirmanderne kommer fra de fire 8.-klasser på Bjørnehøjskolen, som alle sammen får fri samtidig til konfirmandforberedelse. Det betyder, at der er rigtigt mange konfirmander, der skal undervises på samme tid.

En halv snes stykker kommer fra Mårum og bliver undervist i Mårum af Pia Niebuhr, men resten fordeles mellem vores to præster - Jeanne von Benzon og Michael Porsager.

Alle, der bor i Ramløse sogn - inkl. Skærød! - skal undervises af Michael Porsager i Sognelængen i Ramløse. Indskrivningen foregår i Ramløse Sognelænge tirsdag den 15. juni kl. 19.30

Alle, der bor i Annisse sogn, skal undervises af Jeanne von Benzon i Kirkehuset i Annisse. og indskrivningen foregår i Kirkehuset i Annisse onsdag den 16. juni kl. 19.30.

Bemærk, at man altså ikke selv kan vælge, hvem man helst vil gå til præst hos eller gå til præst sammen med!

De, der hverken bor i Ramløse eller i Annisse, men skal gå til undervisning her, kan blive indskrevet begge dage, men vil blive fordelt på holdene, så de bliver ca. lige store!

Hvis der tilmeldes overvældende mange konfirmander, er det muligt, at der oprettes et tredje hold, som undervises på skolen af en konfirmandlærer.

Vi får se!

Transport

Man må selv finde frem til Kirkehuset i Annisse og Sognelængen i Ramløse. Der er passende busforbindelser og cykelstier! Det kan blive et problem at nå fra Sognelængen til Bjørnehøjskolen efter endt morgenundervsing. Vi arrangerer derfor bustransport i nødvendigt omfang...