Lørdag den 12. juni kl. 13.00 til kl. 23.00 - afholdes som en online begivenhed p.g.a corona.Vi skal være sammen – men bare hver for sig

stafet 02

Hvordan gør man så lige det, så alle får en god oplevelse?

Styregruppen vil godt vise ”flaget” efter vi måtte aflyse Stafet For Livet sidste år. Vi ønsker at skabe en stafet her i Gribskov iht. gældende restriktioner. Der er stadig brug for, at sætte fokus på kræftsagen også i en corona tid - give håb og støtte til kræftramte og deres pårørende og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde med forskning, oplysning og patientstøtte.

Den anderledes måde at holde stafetten på, har været udfordrende at planlægge for os frivillige. Der har været brug for andre kompetencer, at skulle løfte opgaverne på en anden måde, end vi er vant til.

Vi har, skulle tænke i nye baner og kommunikerer på nye måder, holde styr på restriktioner/forsamlingsloft. Vi har heller ikke haft den tekniske viden ift. streaming, så vi har valgt at holde det ”low key” og optager på vores telefoner i stedet for et stort set-up.

En del af et fællesskab

Hovedfokus er, at hvert hold/deltager/Fighter, skal have en oplevelse af at være en del af et fællesskab.Vi har planlagt at holde fast i hovedelementerne i Stafet For Livet – Holdstafetten – Fighterrunde - Åbnings ceremoni – Lys ceremoni – Afslutnings ceremonien – men bare ude på holdene.

På den måde bliver der mange små stafetter rundt i Gribskov kommune – disse stafetter vil vi markerer med et Stafetbanner, så vi synliggøre holdene i nærområderne.

Online - hvad mener vi med det?

Det bliver Stafet For Livets facebook, som bliver ”stafetpladsen” i år og ikke som vi kender ved Ramløse hallen.

For at bevare gnisten af fællesskab og sammenhold besøger vi holdene/deltagerne, hvor de er og lægger billeder/små videoer op på facebook, så de forskellige hold kan følge hinanden.

Ligeledes planlægger vi, at besøge de tilmeldte Fighter i ugen op til stafetten, hvor vi får en snak med dem, tager et billede eller video, samt udleverer en goodiebox med lidt lækkerier, som de kan hygge sig med. Disse besøg lægges også op på facebook og kommer til at erstatte Fighterrunden, som vi kender.

Åbnings ceremoni, Lys ceremoni og Afslutnings ceremoni vil være i samme format som vi kender, med uden deltager. Disse streamers iht. programmet, således man ude på holdene kan føle et fællesskab - at være sammen men bare hver for sig.

Meld jer til som hold eller deltager

Det kan stadig nås at melde hold til, samt deltager på holdene, så hank op i naboer fra vejen, familie, kollegaer eller måske fodboldholdet og lav jeres eget hold.Det koster 100,- kr. for voksne og 50,- kr. for børn og unge under 18 år at deltage og i betaler, når i melder jer på vores hjemmeside.

Hvis du ikke har mulighed for at oprette hold, så meld dig på ”Det Åbne hold”, som er stafettens eget hold og har udgangspunkt ved Ramløse hallen – hvor vi går ad kløver stierne. Man kan også bare gå hvor man nu er. I forbindelse med ”Det åbne hold” har styregruppen også information/base, så hvis man først ønsker, at tilmelde sig på selve dagen er der mulighed for dette.

Meld dig som Fighter

Det kan stadig nås at melde sig som Fighter, som er stafettens æresgæster. Det er gratis, så gå ind på vores hjemmeside og tilmeld dig.

Køb en lyspose

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Stafet For Livet kan du købe en lyspose og på den måde støtte stafetten. En lyspose koster 50,- kr. og kan købes på vores hjemmeside. Her kan du skrive en hilsen til en du har mistet eller en person, som du vil give din støtte til. Styregruppen sørger så for, at skrive hilsen på lyspose, som tændes om aften til lys ceremonien. Husk at følg os på vores hjemmeside www.stafetforlivet. dk/stafet/gribskov og facebook www.facebook.com/stafetforlivetgribskov.