ramhuset 05 

Førhen tjente skovene mest som driftsskov med hovedsageligt træudbytte som formål. Men i takt med nyere tiders fokus på naturbeskyttelse og naturbevarelse har publikums krav til skovenes udseende og indhold ændret sig.

Dertil bidrager ikke mindst det moderne menneskes stigende behov for glæde og ro i sindet, som færden og ophold i skoven giver. Disse erkendelser har givet indpas i planerne for skovenes fremtidige drift, f.eks. med begreber som uberørt skov med uhindret vild vækst og blivende dødt materiale, naturskov. Og på det seneste Folketingets beslutning om oprettelse af natur-nationalparker.

Kom og hør statsskovrider i Nordsjælland, Jens Bjerregaard Christensen, fortælle om Nordsjællands skove og planerne for driften af skovene i lyset af den nyere tids naturforståelse.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”naturskov + dit navn”. Der kan også betales kontant ved indgangen, men for at vi kan vide, hvor mange vi bliver, skal du i så fald sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding senest mandag den 9. november.