Hvordan lever man livet “rigtigt”? Nogle tænker, at livet er ét langt livsforløb fra fødsel til død. Andre mener, at livet “går i cirkler”, hvor årstiderne og naturen har en større indflydelse på dine livsvalg, end du selv tror.

ramhuset 02

Hør Peter Tillge fortælle om at omlægge sit liv fra karrieretandlæge til åndfuld tandlæge med indianer-spiritualitet som livslygte. Han vil fortælle om at sætte handlekraft bag længslen efter klarere mål i livet.

Når vi ønsker og er klar til at lave den bevidste forandring i vores livsindstilling, kommer vi tættere på vores åndelige kerne og får større vitalitet, som Peter udtrykker det.I praksis betyder det, at der på Peter Tillges tandlægeklinik gælder respektfuld kommunikation og ingen sårende sprogbrug uanset race, religion, køn eller titel. I løbet af arrangementet vil Peter gennemføre enkelte øvelser sammen med deltagerne.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”indianer + dit navn”.

Der kan også betales kontant ved indgangen, men for at vi kan vide, hvor mange vi bliver, skal du i så fald sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding senest mandag den 18. oktober.