Intet er helt som det plejer, men foreningerne er i gang, og der er tro på fremtiden...

hallen 01

Efteråret er over os. En årstid der byder på smukke farver og køligere vejr og masser af sportslige arrangementer. Dette efterår er ikke helt som det plejer, da Coronaen stadig raser i hele verden og vi fortsat skal passe på hinanden.

De fleste af vores foreninger er heldigvis i fuld gang og vi glæder os over at vi igen må holde åbent omend, der er mange retningslinjer vi skal overholde, så vi alle kan klare os igennem denne anderledes tid.

Man kan finde meget skidt at sige om pandemien, men den har også givet anledning til refleksion. I Ramløsehallen har vi talt meget om hvordan, man pludselig har savnet hverdagstunderne og ”hamsterhjulet” selvom man helst ikke vil indrømme det. Det er sjovt som vi mennesker alligevel trives godt med en struktureret og velforberedt hverdag. Vi har savnet at have noget at glæde os til – de sociale arrangementer, events og ikke mindst vores fritidsinteresser.

Vi håber, at denne tid vil minde os alle om at glæde os endnu mere over alle de muligheder, vi har. At støtte op om alle de fede tiltag vores foreninger tilbyder, støt op om hallen og vores dejlige Sportscafé, så vi alle har glæde af den i morgen, i overmorgen og dagene efter igen. Kom ned og nyd et måltid lækkert mad når vores dygtige kok laver lækker tirsdags- og torsdagsmad. Bliv hængende til en øl/sodavand og få en snak efter endt træning eller inviter dit hold til fællesspisning og dyrk det sociale samvær.

Husk på hvor meget vi savnede det, da det ikke var muligt og dyrk det nu hvor vi kan!

Bodybike

Efteråret er på mange måder en fantastisk årstid. Og en af de gode ting ved efteråret er, at vi kan byde en ny sæson af bodybike velkommen. I år er vi så heldige at køre tre hold om ugen med tre forskellige instruktører. Vi kører tirsdag og torsdag kl. 18.15-19.15 samt lørdag kl. 10-11. Vi har rykket rundt på cyklerne og sørget for rigelig mængder sprit, så vi kan overholde alle retningslinjer.

Er du til fed musik, hyggeligt socialt samvær og sved på panden er vi sikre på, bodybike er noget for dig. Om du er nybegynder eller garvet cykelrytter – god eller dårlig form, betyder ikke noget. Alle er er velkommen. Som udgangspunkt starter vi op torsdag den 1. oktober (medmindre der er nye Corona restriktioner). Vi glæder os til at se jer.

Arrangementer

Hvor meget vi end havde håbet og trukket den lige til det sidste – så måtte vi sande at årets Oktoberfest måtte aflyses. Forsamlingsforbuddet på 100 mennesker, der er gældende til den 31.oktober, gjorde det endelige udslag for at vi måtte aflyse. Festen kunne simpelthen ikke afholdes indenfor de rammer og retningslinjer.

Vi håber bestemt på en helt anden situation næste år, så vi kan tage revanche med et brag af en fest.

Loppemarkedet er i skrivende stund stadig i spil – der er snak om at regeringen tager situationen op igen medio september og vi afventer med krydsede fingre og håb om, vi kan gennemføre med de retningslinjer, der bliver fremsat.

Vinarrangement

Til gengæld er der glædeligt nyt, da vi i samarbejde med RAMhuset inviterer til endnu en vinsmagning d. 7 november kl. 18.

Det bliver igen Ole Sørensen fra Emilie vine i Fredensborg, der kommer og fortæller. Temaet bliver biodynamiske/økologiske vine, hovedsageligt fra Europa, og det er igen John Bamberger og Lydia Lundsgaard, der står for arrangementet. Det bliver denne gang afholdt på en lørdag og i Sportscaféen, hvor der er en bedre akustik og hvor der med Corona-møblering er plads til 40 deltagere. Nærmere oplysninger kommer på vores hjemmeside og tilmelding sker som tidligere i Ramløsehallens Sportscafé

Ny haldirektør

Efter 8 år som leder af Ramløse Hallen, har Per Drifte valgt at opsige sin stilling for at bruge mere tid sammen med sin familie og på at rejse.

Per har været leder i en tid, hvor udvikling har præget Ramløse Hallen,blandt andet i form af projekt ”Liv i Ramløse”. Men også drift, vedligeholdelse, personale og økonomi har fyldt meget på hans bord.

Per har en meget stor andel i, at ”Liv i Ramløse” er blevet en succes. Og det har bla. betydet, at Ramløse Hallen har fået en Parkour park, E-sport, en stor flot multibane, fitnesscenter (Fits-U) og bodybike.

Per har samtidigt stået i spidsen for en gennemgribende renovering af hele RamløseHallen, og her til sidst har Sportscafeen fået et helt nyt køkken. Per har ligeledes sat sin sikre hånd på økonomien, som er blevet genoprettet i samme periode.

Tusind tak til Per Drifte for en kæmpe indsats og et fantastisk samarbejde igennem de sidste 8 år.

Jesper Schultz Jørgensen

Men når en dør lukkes, åbnes der en ny, og vi siger velkommen til Jesper Schultz Jørgensen den 1. oktober 2020, som den nye leder af Ramløse Hallen.

Det er med stor glæde og stolthed, at det er lykkedes at tiltrække en meget kompetent og erfaren leder til Ramløse Hallen. Jesper har meget stor erfaring med udvikling, strategi, personaleledelse, økonomistyring, bygningsdrift, sundhed, fysisk aktivitet og samarbejde. Jesper er uddannet bygningsingeniør, og har senest arbejdet med sport via sin uddannelse som fysioterapeut, hvor han arbejdede med respiratorisk muskeltræning til elite sportsfolk. Jesper er innovativ, reflekteret og har mange spændende tanker om fremtiden for RamløseHallen.

Jesper bor og er gymnastik- og fodboldtræner i Ramløse. Han deler bestyrelsens fokus og engagement om at værne og støtte op om det sociale netværk, og at Ramløse Hallen skal være et centralt samlingssted, med masser af aktivitet, og hvor idrætsforeningslivet er afgørende for Ramløses lokalsamfund.

Vi har et meget positivt kendskab til Jespers menneskelige egenskaber også. Han er en ildsjæl med et højt engagement for netop idrætsforeningernes værdi og vigtigheden i lokalsamfundet. Derfor er vi helt sikre på, at Jesper er den helt rette person til at tage det næste skridt i Ramløse Hallens udvikling.

Vi glæder os til at byde ham velkommen.

Pas godt på Jer selv!