babysalmesang

Babysalmesang! Hvad kan babyer få ud af det? De kan jo ikke synge! Sådan kan man måske nok tænke, men musik er et sprog, som selv det spæde barn forstår. I dag ved man at musik og sang har stor betydning allerede for det ufødte barn. Musik stimulerer det lille menneskes udvikling. Og det er derfor du skal tage dit lille barn med til babysalmesang i kirken. Barnet vil ligge og suge det hele til sig og svarer tilbage med smil, lyde og spræl med arme og ben.

Musik sammen med forældre og babyer

Som noget nyt starter vi op i Annisse med babysalmesang, og derefter kommer turen til Ramløse. Jeg har været så heldig at blive spurgt om jeg vil komme og lave musik sammen med forældre og deres små nye poder, og er der noget jeg har lyst til så er det da det.

Normalt arbejder jeg i Mårum kirke som kirkesanger og kordegn. Derudover er jeg både ansat ved Gribskov kulturskole hvor jeg underviser børnehavebørn i daginstitutionerne, samt på bjørnehøjskolen i Annisse, hvor jeg underviser 1. og 2. klasse i musik.

Den stund vi sammen skaber i kirkens rum, med vores stemmer, bevægelse og nærvær er dejlig både for børnene, og for de voksne. At være med, stiller ikke krav til forældrene om at kunne synge, og måske er det endnu mere vigtigt du kommer hvis du ikke synger til hverdag.

Første gang er fredag den 9. oktober

Babysalmesang henvender sig til børn der er mellem 0 og 12 måneder. Vi mødes fredag kl. 9.30 i Annisse kirke og har ca. 45 minutters sang og leg og derefter drikker vi kaffe og hygger os i sognestuen og slutter af omkring kl. 11.30. Første gang er fredag d. 9. oktober og vi afslutter forløbet d. 11. december efter 10 gange. Husk at medbringe et tykt tæppe da vi skal være på gulvet i kirken.

Jeg vil glæde mig til at være sammen med jer og jeres børn. Tilmelding sker ved at sende en mail til mig Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kærlig hilsen

Ditte Helene Røeder