Vi får en ny ovn til værkstederne, og vi minder om, at vi afholder efterårsudstilling i Helsinge Kulturhus fra den 3. oktober - og så har vi skiftet navn.

Kunstværkstederne, som nu i 23 år har været kendt i hele landet som Kunstværkstederne Møllestien med eget hus på Møllestien i Helsinge, tog på generalforsamlingen i august den store beslutning at skifte navn. Der var flere forslag til afstemning. Valget faldt på ”Kunstværkstederne i Ramløse”, og det er et godt valg, for vi trives godt i Ramløses smukke omgivelser og levende, kreative miljø. Her er vi en del af RAMhuset, med de fordele dette indebærer, og vi har som bekendt indrettet to store gode værksteder i blok 4 på Ramløse Skole til keramik og atelier og et stort værksted i RAMhuset til grafik.

En virkelig god nyhed:

Vi har været super heldige og fået doneret 60.000kr fra Veluxfonden til en stor ovn. Ov-nen, der kan brænde stentøj sættes op den 17/09 og vi glæder os meget til at tage den i brug. Mange tak til Veluxfonden.

Croquis:

Vi indleder nu efterårets croquis og lercroquis i atelieret, blok 4, Ramløse skole:

Croquistegning: tirsdage den 29 september, 6. oktober og 13. oktober. Medbring papir og tegnegrej. Pris 50 kr. Tilmelding ved sms til 24 48 09 76.

Lercroquis: lørdag den 7. november kl. 13-16. medbring selv stentøjsler og redskaber. Pris 50 kr. Tilmelding: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Efterårsudstilling:

Kunstværkstederne afholder den årlige efterårsudstilling i Helsinge Kulturhus 3. til 17. oktober.
Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstider.

Fernisering:

Tid: lørdag den 3. oktober kl. 13-15
Sted: Helsinge Kulturhus, Skolegade 43, Helsinge.
Entré: gratis. Alle er velkomne.

kunstvaerkstederne 03