En temagudstjeneste om "Livet" med tænksomme tekster og skøn musik - tirsdag den 29. september kl 19.30 i Annisse kirke og onsdag den 30. september kl. 19.30 i Ramløse kirke. Husk at sikre dig en plads

 

livsmesse

Tirsdag den 29. september i Annisse kirke kl 19.30 og onsdag den 30. september i Ramløse kirke ligeledes kl. 19.30 er det atter tid til temagudstjenester.

Denne gang er grundtemaet salmer af en af vore store danske nulevende salmedigter og forfatter Iben Krogsdal. Iben Krogsdal kan noget særligt med ord. Hendes salmer berører vores hverdag, tro og ikke mindst menneskets afmægtighed i mødet med livet, der ikke vil, som man kunne håbe – eller døden, der tager det, man ikke er parat til at slippe. Fælles er, at relationerne, både de brudte, de skrøbelige og de kærlige, er i centrum.Iben Krogsdal er kunstner til, i hverdagssprog, at omsætte vore store følelser som fx angst, fortvivlelse, ensomhed og glæde til noget håndgribeligt og tilgængeligt for os mennesker. 

For nogle år siden skabte hun ”Spillemandsmessen”, og nu har hun som opfølgning på denne skrevet Livsmessen. Den danske prisbelønnede Folkemusikgruppe Trio Mio har komponeret musikken til Iben Krogsdals tekster og salmer til Livsmessen, der blev uropført på De Danske Kirkedage. Livsmessen er en folkemusikmesse. Iben Krogsdal udtaler selv om den således: ”Det er en messe, der er bygget over menneskelivets gang fra morgen til aften - og fra fødsel til død.”

Det bliver vor egen fantastiske organist og musiker Niels Ørts Ottosen, der sammen med de to skønne og velkendte spillemænd George Sorenson og Jackob Klitgaard, der bl.a. har spillet ved mange af vore dåbsgudstjenester, som vil stå for den musikalske udfoldelse.

Vores eminente kirkesanger Sten Sejr vil sammen med Niels Ørts og en tredje sanger krydre de musikalske indslag, små korsatser og fællessalmer i Livsmessen. Sognepræst Jeanne von Benzon vil være aftenens liturg.

Vi skal, i Coronaorsvarligt omfang, synge med på fælles salmerne, lytte til korsatser og musikalske indslag samt små læsninger/refleksioner. Så vel mødt dejlige aftener i Ramløse og Annisse kirker.

Grundet Corona skal man reservere pladser. Man kan derfor ringe til kirkekontoret tirsdag, torsdag eller fredag mellem kl 10-12 på tlf: 48 71 35 24 eller sende en mail til Sanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og sikre sig billet.