Kom til super dejlig klassisk korkoncert søndag den 4. oktober kl. 16 i Annisse kirke

 vox nobis 01

Det københavnske kammerkor Vox Nobis - der vel nu har status af "hus-kor" for sognet - gæster os igen.
Søndag den 4. oktober er de nemlig tilbage i Annisse kirke ligesom debut koncerten i juni 19 (hvorimod Ramløse kirke var rammen i november).
De 10 sangere (som stadig tæller vor kirkesanger Sten) kommer sammen med dirigent Jens Rønn direkte fra weekend-korseminar for Vox Nobis tilbage... Kom til super dejlig klassisk korkoncert søndag den 4. oktober kl. 16 i Annisse kirke at sprede smukke toner, klange og ord i musik af især Edvard Elgar og Hubert Parry (ham med den berømte "Jerusalem").
Den engelske romantiske tradition for kormusik er et Vox Nobis speciale og netop værker af de 2 komponister høres ikke tit på disse kanter. Men der vil også være andet på programmet, både ældre og nyere musik, herunder enkelte af dirigentens egne kompositioner..
Der er som altid fri adgang til koncerten, men i disse Corona-tider har det begreb jo fået en lidt begrænset betydning og man skal derfor reservere pladser. Man kan derfor ringe til kirkekontoret tirsdag, torsdag eller fredag mellem kl 10-12 på tlf: 48 71 35 24 eller sende en mail til Sanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og sikre sig billet. 

Vox Nobis, Annisse kirke, søndag den 4. oktober kl. 16