Søndag den 20. september kl. 15. Tilmelding nødvendig

 matine 01

Vi har en efterhånden lang tradition med matinéer, som fra gammel tid er betegnelsen for en koncert eller en forestilling om formiddagen eller om eftermiddagen (i modsætning til en soiree, som er en aftenforestilling!). Hos os finder matinéen altid sted søndag eftermiddag kl. 15.

Traditionen fortsætter her til efteråret, hvor vi lægger ud med at præsentere organist og pianist Jens Kaas, der til daglig har sit virke ved Marmorkirken i København. Jens Kaas er uddannet fra Det kgl. Danske Musikkonservatorium som både pianist og organist. Jens har sommerhus i Tisvilde og har derfor været glad for at kunne låne vores flygel i Sognelængen til at øve sig på.

Især under coronakrisen, som Jens tilbragte en stor del af tiden af i sommerhuset, har han ofte glædet os med sine besøg.

Jens har tilbudt, at han som "tak for lån" gerne vil give en gratis koncert, og det har vi, som har hørt ham spille, sagt ja tak til med stor begejstring. Det bliver søndag den 20. september kl. 15 i Sognelængen i Ramløse. Der er fri entré, og vi kan blandt andet glæder os til at høre værker af Debussy, Schumann og Chopin.

Grundet Corona situationen har vi et begrænset antal pladser. Man kan derfor ringe til kirkekontoret tirsdag, torsdag eller fredag mellem kl 10-12 på tlf: 48 71 35 24 eller sende en mail til Sanne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og sikre sig billet