pilgrimsruten

Foredraget om pilgrimsruten skulle have været afviklet i foråret. Nu har den årlige vandring fundet sted, men vi har til gode at høre om baggrunden for pilgrimsruten - også kaldet Esrum-Tisvildevejen – som blev startet i 2017 på initiativ af Rigmor Westh Baagøe. Et initiativ som blev belønnet med Gribskov Kommunes miljøpris i 2018.

Det er en vandringsrute på mere end 80 km, som byder på en perlerække af natur- og kulturoplevelser i det nordsjællandske. Kom og hør Rigmor fortælle om idéen bag pilgrimsruten og rutens videre udvikling. Med til foredraget er også næstformanden i Foreningen Esrum-Tisvildevejen Gitte Christensen, som vil fortælle om de fremtidige forventninger.

Tilmelding kan ske ved at indbetale 30 kr. (50 kr. for ikke-medlemmer) via MobilePay 38006 eller overføre pengene til reg. 9570 kontonr. 11900151. Indbetalingen mærkes ”pilgrimsruten + dit navn”. Der kan også betales kontant ved indgangen, men for at vi kan vide, hvor mange vi bliver, skal du så sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Tilmelding senest mandag den 5. oktober.