Skovtrolde og Naturdetektiver begynder igen i Tisvilde Hegn i september 2020

naturskolen 01

Børn og natur hører sammen. Og det er altid spændende at komme i skoven. Derfor har Naturskolen i de foregående 9 år taget familier med små børn fra nul til fem år ud i naturen fra september til juni hvert år.

Der er videnskabeligt belæg for, at udebørn opnår langt større modstandskraft, bedre balance og bliver bedre til at klare livets udfordringer, og ikke mindst, de tilegner sig kompetence og en viden, som kommer dem til gode senere hen i livet.

Derfor har Skovtroldene i Gribskov som formål at give børn naturoplevelser, for kun ved kontakt med den levende natur vil børn få de nødvendige udfordringer, som på den lange bane kan gøre dem stærke og dygtige til at klare de mange udfordringer, som et moderne liv kræver af dem.

I år begynder vi den 6. september, hvor mødes vi kl. 10:30 på P-pladsen ved Asserbo Slotsruin. Alle, som er interesserede, kan møde op den dag og være med til at starte den kommende sæson, som kun er afbrudt af nogle få pauser til jul, påske og pinse, løber helt frem til den 20. juni næste år. Ellers mødes vi hver anden søndag.

Naturdetektiver

Skovtrolde bliver jo ældre, så når de passerer grænsen på de 5 år, kan de fortsætte på det næste trin, og blive Naturdetektiver, som er mellem seks og tolv år.

Det betyder også, at der er forskel på, hvad børnene laver i de to grupper. Derfor mødes Naturdetektiverne senere, nemlig mellem 13 og 16. hver anden søndag. Ligesom Skovtroldene er første mødegang den 6. september, ligeledes på P-pladsen ved Asserbo Slotsruin.

Er man forhindret i at møde op den 6. september, så kan man selvfølgelig koble sig på, ved at sendes en mail til Naurskolen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Program for 2020/21 kan også fås ved at sende en mail til os.