Forsamlingshuset kan nu udlejes til mindre arrangementer

forsamlingshuset 01

Coronakrisen er ikke slut endnu, men Danmark er så småt begyndt at blive “normal” igen, dog med forskellige restriktioner, som myndighederne har givet.

Ovenstående gælder også for os i forsamlingshuset, hvor vi stille og roligt er begyndt at leje huset ud til små arrangementer, samt møder og generalforsamlinger, hvor der også her følges de anviste restriktioner.

Selvom brugen af forsamlingshuset så småt er starter igen, så har det været en økonomisk hård periode, hvilket det fortsat vil være.

Indtil september lejer vi forsamlingshuset til halv pris, på hverdage, når det drejer sig om møder og generalforsamlinger.

Hvis du ønsker at vide mere, så kig på vores facebook eller hjemmeside.

Her er der også general information om hvorvidt, man skal forholde sig til udlejning under Covid-19.

Nye medlemmer vigtige

Vi er yderst taknemmelige for alle de nye medlemmer i vores forening.

Vi ønsker stadig flere medlemmer, som kan gøres ved at overføre 200 kr. til MobilePay 10195, hvor man i kommentarfeltet skriver sin e-mail. Dette gøres for, at vi kan registrere jer i vores medlemskartotek. Vi håber, at flere vil støtte op om os i denne svære tid.

Banko igen?

Husets Venner har meddelt, at de ønsker at starte banko op igen til august, men afventer regeringens forholdsregler.

Det glæder vi os meget til, så der igen kan komme lidt liv i vores forsamlingshus.

Årets forårsrengøring blev, grundet covid-19, kun udført af bestyrelsen. Under normale omstændigheder ville frivillige have hjulpet netop denne dag. Vi valgte at ordne noget af det, som trængte allermest, så vi igen er klar til nye udlejninger.

I forsamlingshuset ønsker vi alle en dejlig sommer, og vi glæder os til at se jer, forhåbentlig meget snart.