I skrivende stund står vi overfor en af de største kriser i vor tid. Corona eller Covid-19 pandemien har ramt hele verden og alle er berørt af den kedelige situation.

oktoberfest 01

For Ramløsehallen har det betydet, at vi har måtte lukke ned. Ingen sportslige aktiviteter, ingen træning i FITS-U og heller ingen tirsdag – torsdagsmad, seniorcafe o.m.a. Stafet for livet er aflyst og vores nye tiltag med loppemarked er desværre blevet udsat. Vi håber at kunne gennemføre loppemarkedet søndag den 25. oktober 2020, men der er selvfølgelig ingen garanti.

Det hele kommer an på hvad retningslinjerne er for forsamlinger osv. til den tid. I kan følge med på vores Facebookside eller vores hjemmeside ramløsehallen.dk – her vil situationen løbende blive opdateret.

Oktoberfest - forhåbentlig!

En anden stor begivenhed, vi har på tapetet i efteråret, er vores Oktoberfest den 3. oktober 2020. Vi har stadig et håb om, at festen bliver en realitet, men ligesom med loppemarkedet er vi nødsaget til at afvente og se hvad tiden bringer. Vi håber på det bedste og glæder os til en festlig aften ligesom sidste år.

Vi har savnet livet i Ramløsehallen. Formiddagskaffen med nogle af alle vores FITS-U brugere, den månedlige seniorcafe, alle vore arrangementer, livet i E-sport, Værestedet for skolebørnene og alle de mange sportsudøvere, der har deres gang i hallen. Uden Jer ville vi ikke eksistere. Vi har savnet at servere lækker mad til Jer, vores faste tirsdag- og torsdags mad, kage, kaffe, burgere, sandwiches og alle de andre lækkerier vi tilbyder. Vores nye flotte køkken er nu helt færdigt og vi har glædet os rigtig meget til at vise det frem.

Følg retningslinjerne udendørs!

Det er dejligt at I benytter vores udendørs arealer – der kan laves masser af gode træningsøvelser på vores multibane og spilles bold på banerne. Vi beder Jer selvfølgelig om at følge retningslinjerne omkring forsamlinger osv. Desuden gør vi opmærksom på, at det ikke er tilladt at spille musik fra lydanlæg, Soundboks o.lign. på vores område. Vi håber I vil passe godt på vores områder og tage hensyn til områdets naboer.

Hvis du mangler træningsinspiration, har vores dygtige personlige træner Heidi lavet nogle fede træningsvideoer, som du kan finde på vores facebookside.

Vi håber, at se Jer inden sommerferien og ellers må I alle have en rigtig dejlig sommer – vi glæder os til at se Jer alle igen. I mellemtiden kan I som nævnt følge med på vores Facebookside og vores nye hjemmeside ramløsehallen. dk her vil vi løbende lave opdateringer omkring situationen.

Pas godt på Jer selv!

De bedste sommerhilsner

Ramløsehallen