Generalforsamling den 15. juni kl. 19.30

forsamlingshuset 02

Da Corona ramte Danmark, havde det også stor påvirkning på os i forsamlingshuset. Tiden har været hård at komme gennem. Vi nåede at reklamere med de kommende begivenheden; Ramløse Scenens forestillinger, bankoens sædvanlige onsdagsbanko, vores egne arrangementer og mange private fester i form af konfirmationer og bryllupper, og så lukkede landet ned. Av, for den! Det ramte virkelig hårdt.

Bankoen har været lukket ned lige siden, Ramløse Scenen måtte udskyde deres forestillinger, vores arrangementer blev aflyst og private fester måtte udskydes.

I skrivende stund er landet ved at lukke op igen, og vi håber og krydser finger for, at vi snarest kan få gang i vores alles samlingspunkt igen. Vi håber, at mange vil holde deres fremtidige fester i vores hus.

Generalforsamling

Pga. Coronaen måtte vi udskyde vores ekstraordinære generalforsamling på ubestemt tid, men nu hvor regeringen har udmeldt en genåbning, på en forsamling med 30-50 personer fra 8. juni, satser vi på at afholde den d. 15. juni 2020 kl. 19.30.

Ramt på økonomien

Vi har det rigtig hårdt, og vi er økonomisk ramt. Vi vil derfor opfordre alle, der har lyst til at støtte i den udfordrende tid, til at få et medlemskab i forsamlingshuset.

Gå ind på vores hjemmeside eller facebook for at se hvordan. Vi håber, at mange vil støtte os, så vi kan komme godt fra start, når alting er “normalt” igen.

Vi glæder os til snarest at åbne op for en masse spændende ting i forsamlingshuset.

Hvis du allerede står nu og ved, at du skal bruge vores lokaler, enten senere i år eller i foråret, så skynd dig at få booket.

Rigtig god sommer fra os, bestyrelsen i Ramløse forsamlingshus.