Det er en trist nyhed, men det gøres for at passe på os selv og hinanden.

stafet for livet 06

Kære alle

I forlængelse af regeringens påbud om, at det ikke er tilladt at afholde store arrangementer, med mange deltager før efter august., ser vi desværre ikke mulighed for afholdelse af vores stafet i 2020. 

Det er en trist nyhed, men det gøres for at passe på os selv og hinanden nu. Vi ved at Stafet For Livet er en unik oplevelse og har stor betydning for både Fightere, deltagere, besøgende som lokalsamfund. Mange har knoklet for at få stafetten stablet på benene, og mange har glædet sig til sommerens stafet.Styregruppen siger TUSIND TAK til alle frivillige, Fightere, deltagere, sponsorer og andre støtter, som har arbejdet med planlægningen af årets stafet. Vi var så godt i gang og havde brikkerne klar til en fantastisk stafet. Dem tager vi med os til 2021, hvor vi forhåbentlig igen kan afholde vores elskede Stafet For Livet i Gribskov.

Vi glæder os til næste år og håber at I vil bakke op om Stafet For Livet den 11. - 12. juni 2021, så vi igen kan mødes, fejre livet og skabe smukke minder sammen, indtil da ønskes alle et/en godt forår/sommer i en svær tid.

Pas godt på jer selv og hinanden derude! ❤️

Stafet hilsner,
Styregruppen for Stafet For Livet Gribskov.