Vi vasker hænder, og har det godt...

sk thomas 

Tirsdag eftermiddag fik forældrene til elever fra 0.-5. klasse en update på gensynet med elever og lærerer og en helt ny hverdag:
 
Kære alle,

De to første dage er veloverstået efter genåbningen. Der har været en rigtig god stemning på skolen, og det er skønt at vi igen kan være sammen med jeres børn igen. Alle elever respekterer de mange nye regler og retningslinier, og vi får det i det store og hele til at fungere rigtig godt.

Vi får en del henvendelser fra jer om at jeres børns hænder har svært ved at holde til alt håndvaskeriet. Det kan vi godt forstå, men her kan vi desværre ikke slække på kravene, og skal fortsat overholde retningslinierne med grundig håndvask mindst hver anden time. Vi bruger håndsæbe og ikke håndsprit til dette, men flere oplever at det er meget hårdt for huden. Vi vil her anbefale at I giver jeres barn en god fed håndcreme med, som de kan bruge efter behov.

Det går godt med at være ude i det fine forårsvejr, og der bliver leget godt - de har savnet hinanden, og det er skønt at opleve dem sammen igen.

Det er også gået fint med at aflevere på P pladsen. Imorgen vil I dog opleve en del forældre gå med ind, da deres barn har første dag i Mini FO på skolen. Det er selvfølgelig en meget stor ting, og også overvældende for flere børn, derfor vil de kunne gå med ind og aflevere. Vi vil dog fortsat bede alle andre om at respektere at vi holder afstand og siger farvel på P pladsen. Velkommen til de nye børn og forældre - vi glæder os til samarbejdet med jer!

Lige nu laver vi en form for skole, som vi egentlig ikke har lyst til. Vi har ikke lyst til at signalere, at vi skal holde afstand til hinanden og have så mange regler og retningslinier omkring vores skole, men vi er dog positive omkring hele opstarten, som både børn, personale og forældre har taget til sig og får det til at fungere. Tak for det. Lad os hjælpes ad med fortsat at overholde alle retningslinier, så vi forhåbentlig snart kan åbne op for et endnu tættere samarbejde. Vi savner 6.r på matriklen, men fik hilst på et par af dem idag, da de var på opgaveløb i nærområdet. Vi håber også at I vender tilbage snart og får en god afslutning på skoleåret på Ramløse Skole.

Mvh

Thomas