Foreningen Esrum-Tisvildevejen tilbyder et overflødighedshorn af guidede vandreture.

esrum tisvildevejen 04

Alle ved det efterhånden – vi behøver ikke at rejse langt væk og dermed belaste miljøet med unødige CO2-spor trukket efter os. I stedet kan vi med sindsro følge den nye verdensomspændende trend med bæredygtig turisme og miljøvenlig adfærd indenfor landets grænser.

Vi kan rent faktisk blot bevæge os omkring i den skønneste natur lige udenfor vores dør og blive beriget på krop og sjæl. Vi kan gå – ganske enkelt: gå.

I hele Nationalpark Kongernes Nordsjælland har foreningen EsrumTisvildevejen nu planlagt og datosat diverse guidede temavandringer…. og mange flere ligger klar på skrivebordet og venter kun på at blive pudset af og udbudt.

Enestående natur, kultur og historie

Der er vandringer for enhver smag, lyst og behov. For alle vandringer ligger hovedvægten på at udbrede kendskabet til den enestående natur, kultur og historie, som Nordsjælland er så rig på.

Desuden kan vandrerne stifte bekendtskab med de mange små landsbyer, som hver især byder på stærke fællesskaber, båret oppe af flittige ildsjæle. Fællesskabsfølelsen opstår også helt naturligt vandrerne imellem. Således har mange vandrere sluttet nære bånd og venskaber gennem det at gå.

Foreningen Esrum Tisvildevejen har fået udvidet antallet af de mange uundværlige frivillige kræfter ved at tidligere vandrere tilbyder deres hjælp til praktiske opgaver og i oplæring som guider. Her kan du få et indtryk af, hvilke guidede tema vandringer, foreningen Esrum-Tisvildevejen foreløbig tilbyder i 2020:

  1. Ørne-tur lørdag den 14. Marts kl. 11:00-13:30 ved Alsønderup Engsø og Nejede Vesterskov.
  2. Parforcejagtområdet / Stjernen i Grib Skov og klostermiddag på Esrum Møllegårds café lørdag den 18. april kl. 13:00-21:00.
  3. Kildevandring i Grib Skov lørdag den 16. maj kl. 10:00-16:00 (incl. forplejning)
  4. Den tilsandede landsby Torup i Tisvilde Hegn. Lørdag den 23. maj kl. 14:00-17:30 (incl. forplejning).
  5. Yogavandring med to overnatninger fra fredag den 5.juni - søndag den 7.juni.
  6. Den store sommervandring. 6 dage fra torsdag den 2.juli – tirsdag den 7.juli.

Læs meget mere om de enkelte vandreture og evt. booking ved at klikke på hjemmesiden www.tisvildevejen.dk.