Søndag den 8. marts havde vi vores årlige hovedgeneralforsamling i RIF. Her fik vi traditionen tro uddelt vores to årlige priser, men vi havde også et formandsskift og fik endnu et æresmedlem.

rif 01

Initiativprisen

I år gik Årets initiativ til Casper Bergenstoff og Simon Mortensen fra Ramløse Scenen. De fik prisen, fordi de på egen hånd havde taget initiativ til en renovering af Ramløse Scenens balkon i Forsamlingshuset, hvor de under forestillingerne altid har lys og lyd. Med Casper i front fik de planlagt, købt materialer til og udført en omfattende ombygning af balkonen.

De har sat gipsvægge op, tapetseret og malet. Casper har egenhændigt lavet nye elektriske installationer og monteret lamper. De har installeret rack-skabe og monteret forstærkere, modtagere til microports, skillefiltre osv. Listen er lang over, hvad de har gjort.

Det bør også nævnes, at det var Casper og Simon der opsatte og styrede alt lys og lyd til vores jubilæumsfest for et år siden; så der er vist ingen tvivl om, at denne pris er fortjent.

Årets idrætsudøver

Årets idrætsudøver-/leder gik i år til Elsebeth Vigil (for de fleste kendt som Beth). Beth kunne have modtaget denne pris mange, mange gange. Hun har været aktiv i gymnastikken siden hun selv var en lille pige. Hun startede med gymnastik i Ramløse forsamlingshus hos Astrid Jørgensen.

Hun har været aktiv i gymnastikafdelingen med flere forskellige aktiviteter, fx som aktiv gymnast selv, som instruktør, bestyrelsesmedlem og igangsætter af nye tiltag. Beth er et super forbilledet indenfor idræt, fællesskab og det frivillige arbejde. Hun er bevis på, hvordan et engagement i det lokale kan blive en givende vigtig del af livet – hele livet. Meget fortjent modtager hun denne pris i år.

Æresmedlem

I Ramløse Idrætsforening har vi vores fine tradition med æresmedlemmer. Denne ære gives til personer, der har ydet en særlig stor indsats for en afdeling/RIF gennem mange, mange, mange år. Igen i år var vi så heldige, at et medlem havde fortjent denne hyldest. Det var med stor glæde, at vi fik udnævnt Per Madsen til æresmedlem i RIF.

Per har været yderst aktiv hos skytterne i en lang årrække, hvor han er kendetegnet som en man altid kan regne med, når man har brug for en hjælpende hånd. Per er træner for de unge, han er leder for pistolafdelingen, hvor han har været med til at sikre et godt sammenhold mellem riffelskytter og pistolskytter, hvilket ikke er så nemt at skabe i skytteregi.

Per er selv tidligere riffelskytte, men han har de seneste år helliget sig pistolskydningen, hvor han efterhånden også har vundet mange medaljer, bl.a. tre DM-sølvmedaljer i 2019 og en bronze samt bronze individuelt til de nordiske mesterskaber og tre sølvmedaljer for hold i tre discipliner.

Stort tillykke til Per med denne velfortjente udnævnelse som æresmedlem i Ramløse Idrætsforening.

Ny formand

I sidste nummer af Guiden kunne I alle læse, at undertegnet havde valgt ikke at genopstille som formand af RIF efter fire år på posten. Efter noget tids søgen var det derfor meget glædeligt at kunne give stafetten videre til Christina Krindel Larsen til vores hovedgeneralforsamling. Christina er et ”rigtig foreningsmenneske”. Hun har i ca. fem år været yderst aktiv i badmintonafdelingen.

Jeg er sikker på, at det bliver godt med hende ”ved roret”. Hun står sammen med det øvrige RIF overfor en fremtid, hvor der skal udvikles, så vi kan få flere frivillige og flere medlemmer.

Jeg ønsker inderligt, at dette lykkes for dem; så vi alle i fremtiden fortsat kan nyde godt af alle de mange tilbud, vi er så priviligerede at have i Ramløse.