Bemærk: Denne artikel er skrevet før Corona pandemien for alvor kom til Danmark. Der kan derfor være emner i artiklen, som ændret eller uaktuelle som følge af den nuværende Corona situation.

Der står forår på kalenderen og aktiviteterne er i fuld gang i Ramløsehallen. Vi arbejder hårdt på at få den gamle hal kultur tilbage – hvor folk samles efter træning, kamp til en kop kaffe eller en øl eller blot kommer ned og nyder et godt måltid mad. Hver tirsdag og torsdag kan man nyde et lækkert måltid mad, som vores dygtige kok kreerer. Det er fra kl. 17.30, det koster kun 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Du er velkommen til at spise maden hos os eller tage det med hjem.

Arrangementer

Vi trives bedst, når der er liv i hallen og folk hygger sig. Derfor gør vi også en ekstra indsats for at skabe rammerne for nogle vellykkede arrangementer.

Senest har vi holdt Partners spilleaften, hvor familien Nørbæk løb med den prestigefyldte sejr – stort tillykke til dem. Vi glæder os til revanche den 19. maj kl. 18. Turneringen starter op på ny ved hvert event, så alle kan være med hver gang. Der er mad og et glas vin/øl med i prisen, som er 100 kr. Tilmelding foregår i Sportscaféen eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Desuden har vi i samarbejde med RAMhuset afholdt en vellykket vinsmagning. Temaet var ”Vine fra Toscana”. Vi fik besøg af en topengageret vin entusiast Ole fra Emilie vine i Fredensborg. Vi fik smagt på ni forskellige lækre vine og stemningen var i top. Der var over 40 glade mennesker samlet til en dejlig anretning mad, lækre vine og hygge på højt plan.

Oplevelsen og stemningen gør, at vi helt bestemt vil afholde sådanne events fremadrettet Det bliver i form af flere vinsmagninger, Gin-aften og Ølsmagning. Vi påtænker, i samarbejde med RAMhuset, at afholde ca. 2 om året – et i efteråret og et i foråret.

hallen 01

Oktoberfest

Har du sat kryds i kalenderen lørdag den 3. oktober 2020? De første billetter er allerede solgt – så tøv ikke for længe, de blev udsolgt sidst! Billetterne købes i Sportscaféen og koster kun 295 kr. Du får mad, ægte tyrolerstemning, fest, dj og liveband med i prisen.

Vi søger frivillige hænder til dette arrangement, som selvfølgelig giver gratis adgang, fest, drikke og mad som tak for din indsats. Det kan være alt lige fra bartjansen, borddækning og sceneopsætning inden fest o.m.a. Skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil være en del af frivillig-teamet.

Er du/din virksomhed interesseret i at agere sponsor til næste års fest, er du/I meget velkomne til at skrive en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

FITS-U

Hvornår har du sidst fået lagt et træningsprogram? Vores to personlige trænere Heidi og Roald vil hellere end gerne hjælpe dig med at lave et program, der passer lige netop dine behov. Deres tider bliver løbende opdateret på Facebook og på tavlen i FITS-U.

Vi har flere nye tiltag på programmet. Bl.a. Bootcamp med personlig træning over 8 uger. Vores dygtige personlige træner tager to personer gennem et intensivt forløb, hvor træning, kost og motivering vil være i fokus.

Du vil få lagt et personligt træningsprogram, som du selv skal træne efter, to gange ugentligt. Derudover vil du hver uge få én times personlig træning.

Den ene uge alene og hver anden sammen med en makker.

Derudover har vi løbende Metcon træning, som er en træningsform der giver masser af sved på panden. Alle medlemmer af FITS-U kan deltage, det tager kun 16 minutter og træningen består af 4 runder af 4 forskellige øvelser (30 sek arbejde, 30 sek. pause). Tilmelding foregår efter først til mølle på facebook.

Vi minder om at passe på vores maskiner. Det er ikke tilladt at benytte udendørssko i FITS-U, desuden opfordrer vi til, at man spritter maskinerne af efter brug.

Praktisk info

Hallen holder lukket på grund af den aktuelle Corona situation. I får nærmere information fra de enkelte afdelinger, og hold øje med deres hjemmesider.