Ølsmagningen er grundet Covid19 og sundhedsstyrelsens anbefalinger desværre aflyst. Alle tilmeldte vil få betaling retur, og så håber vi på forståelse, og håber I vil støtte os ved andre arrangementer senere.


Ølsmagning i Annisse Forsamlingshus lørdag den 14. marts kl. 19.00 - spisning fra kl. 18.00.

Olsmagning

Efter besøget af Torben Mathews i efteråret åbner vi nu dørene til en ny øloplevelse i Annisseforsamlingshus. Denne gang er det et af de danske microbryggerier der er inviteret indenfor.

Syndikatet er et microbryggeri fra 2011 og som konstant udvikler nye øl som så bliver en del af syndikatets familie. På deres hjemmeside findes der til hver en øl en nøje beskrivelse så man virkelig får en god idé om smagen. Bryggeriet blev grundlagt af blandt andre Jonas Jacobsen, der blev skandinavisk mester i håndbryg i 2010. På deres hjemeside skriver de om sig selv:

"Syndikatet blev stiftet i 2011 af bl.a. Jonas Jacobsen, der i 2010 vandt Skandinavisk Mesterskab i Håndbryg. Derudover er Peter Bennike alias Robert Hopmann alias Psykopaten sammen med 7 andre, hovedsaglig familie og venner, medejere af bryggeriet.

Syndikatet er et kontraktbryggeri. Med et glimt i øjet kalder vi os gangsterbryggere som selvopfundet synonym til kontrakt- /sigøjner- / nomadebryggere. Det dækker over at vi ikke ejer eget bryghus, men i stedet udnytter kapaciteten på eksisterende veldrevne bryghuse. Vi brygger altid i Danmark."

Bjarne der jo er hovedmand bag vores ølarrangementer mødte Jacob ved en ølfestival i 2019 hvor de så aftalte at lave et arrangement. Det er så det vi skal til den 14. marts 2020.

Som noget nyt er der 2 tilbud på dagen. Med eller uden mad, men vi vil da gerne opfordre til at tage maden med. Efter ølsmagningen vil det som altid være muligt at købe eller bestille øl fra Syndikatet.

Rent praktisk

Pris mad og ølsmagning: 300,00 kr

Pris kun ølsmagning: 175,00 kr

Tilmeding via annisseforsamlingshus.dk