ramlose scenen 03

Afslutning på børne- og ungdomsafdeling

I november måned fik vi sluttet vores forestillinger på “Pinocchio”. Det blev til 5 udsolgte forestillinger og en ekstra forestilling. Vi vil gerne takke alle, der kom forbi og så vores forestilling.

Som afslutning på hele sæsonen blev der, traditionen tro, afholdt pizzaparty. En dejlig aften, hvor alle børnene samt en del af de frivillige voksne, som har hjulpet i sæsonen, deltog. Der var bl.a. tale fra Annette, som var instruktør på årets forestilling, og vi havde besøg af Jonas, som er tryllekunstner.

Der blev, som vanligt, også delt et par priser ud på aftenen. Først “Årets Fighter” som gik til Betina for hendes altid hjælpsomme indstilling til tingene. Hun giver altid en hånd med. Derefter blev det “Årets Rammi”, og prisen gik i år til Smilla, som kunne opleves i rollen som “Den blå fe”.

Smilla fik bl.a. prisen, fordi hun måtte overtage rollen, da en anden sprang fra.

“Trold kan tæmmes”

Nu er det så vores voksenafdeling, som er gået ind i den afsluttende fase af deres øveforløb inden premieren på deres forestilling. I år er valget faldet på “Trold kan tæmmes”, som er en musical skrevet af Adam og James Price. De har taget den gamle klassiker af William Shakespeare og omskrevet den, så den passer både til den gamle historie fra 1600-tallet, og så har de kombineret den med lidt nutid, så der er lidt til enhver smag.

For dem, som så “Robin Hood” sidste år, som også var af Price-brødrene, så ved de, at det bliver en morsom aften med mange gode sange. Maden bliver igen i år leveret af Skævinge Kro, og det bliver en lækker 2-retters menu.

Der er premiere den 14. marts, og så spiller vi efterfølgende den 20., 21., 22. og 28. marts. Billetsalget starter i midten af februar, så hold godt øje med hjemmesiden og vores Facebookside. Vi glæder os meget til at se jer alle sammen i Ramløse Forsamlingshus til marts!