...Et år med mange projekter

forsamlingshuset 01

Så kom vi ind i 2020, og sikke et godt år 2019 har været. Vi har haft drøn på udlejninger, arrangementer mm. Vi kastede os ud i et tiltag, der hed fredagsbar, som vi håbede på, en gang om måneden, ville blive Ramløseborgernes ønskebeskæftigelse. Da dette ikke var tilfældet, prøvede vi at begrænse antallet af fredagsbare til hver 3. måned. Heller ikke her blev det en stor succes, og faktisk må vi indse, at de kræfter vi lægger i arrangementet er alt for store, i forhold til hvad der kommer ud af det. Vi har derfor valgt at gemme kræfterne til andre spontane arrangementer i løbet af det kommende år, og vi vil derfor sige tak til dem der har støttet op om det.

2019 blev et år med rigtig mange store projekter.

Vi fik lavet en ny bar og udendørslounge. Huset er blevet røgfrit, og der har været andre småforbedringer. 2020 er året hvor vi håber på at have kræfter til at forbedre det indvendige lidt mere, og at forsamlingshuset hele tiden bliver mere attraktivt.

Maskebal

I slut februar har vi debut med vores nyeste skud på stammen - nemlig vores maskebal (fastelavnsfest for voksne). Vi håber, at det bliver en kæmpe succes, så begivenheden kan gentages de kommende år.

Julemarked

I december afholdte vi, for andet år i træk, julemarked, som igen blev en stor succes med mange besøgende og glade standejere. Takket være alle de seje sponsorater var der masser af konkurrencer, som Henriette havde fået i hus til lejligheden. En af konkurrencerne var kagedysten, hvor de eneste krav var at det var juleinspireret, og hvor vores borgmester og hans assistent bedømte kagerne - vinderne var:

1. Sara og Trine Bomholdt som havde lavet en vegansk julekage.

2. Lucca Vellier og Sigurd Frank som lavede en risalamande cheesecake.

3. Astrid Bonnesen som lavede jule choko ladeslikposer.

Der kom nisser fra Ramløse scenen og sang dejlige julesange, og meget meget mere. Vi vil gerne give en kæmpe tak til alle der støttede op om vores julemarked, og vi glæder os allerede til d. 1 søndag i advent i 2020.

Hjertestarter

Sidst men ikke mindst har vi fået æren af at huse en hjertestarter. Den hænger udenfor, og er derved frit tilgængelig for alle.

Fødevaregodkendt og glad smiley

I det nye år er Ramløse forsamlingshus blevet fødevaregodkendt, hvilket betyder at vi har fået en glad smiley, og det er fuldt lovligt at servere mad fra vores køkken. Dette nye tiltag er vi meget glade for, og håber at dette vil give endnu flere lyst til at benytte vores forsamlingshus.

Generalforsamling

Vi vil også indkalde til generalforsamling den 24. februar kl. 19:30.