Året 2019 blev et år med mange nye tiltag.

hallen 01

Vi fik renoveret vores samlingspunkt Sportscaféen, som har fået nye køkkenfaciliteter og lækre fristelser er kommet på menukortet i form af bagels, panini, smoothies, hjemmebagt kage og mange andre lækre ting. Vi grillede, med stor succes,hver torsdag i juni og rullende tirsdagsmad er blevet en fast del af ugens madoplevelser, som fortsætter her i 2020.

Den 1. tirsdag i måneden vil fortsat være stegt flæsk! Herudover serverer vi kylling i rød karry med ris og toppings, samt forloren hare. Desuden fortsætter vi med trylletirsdag, hvor vores dygtige kok overrasker med en lækker ret den 4. tirsdag i måneden. Følg med på vores Facebookside for at se den skiftende menu eller tilmeld dig maillisten, hvor vi ugentligt sender besked om tirsdag/ torsdagens menu. Prisen er fortsat 75 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Vi glæder os til at se Jer til spisning og hygge i Sportscaféen.


Partners

Vi afholdte flere events som fx Partners spilleaften. Her blev der spist lækker mad, hygget og konkurreret omkring det populære spil. De næste arrangementer bliver den 4. februar samt 19. maj kl. 18.00. Turneringen starter op på ny ved hvert event, så alle kan være med hver gang.


Oktoberfest

En af de helt store satsninger var vores Oktoberfest. Den blev, som tidligere nævnt, en kæmpe succes med festglade mennesker, ægte tyrolerstemning og øl i stride strømme. Vi kan med glæde informere om, at vi gentager succesen i år lørdag den 3. oktober 2020.
Du kan allerede nu få fingrene i billetter i Sportscaféen, men tøv ikke for længe – de blev udsolgt sidst! Vi søger frivillige hænder til dette arrangement, som selvfølgelig giver gratis adgang, fest, drikke og mad som tak for din indsats. Det kan være alt lige fra bartjansen, borddækning og sceneopsætning inden fest o.m.a. Skriv på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. hvis du vil være en del af frivillige teamet. Er du/din virksomhed interesseret i at agere sponsor til næste års fest, er du/I meget velkommen til at skrive en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Vinsmagning

I nærmeste fremtid kan du glæde dig til vinsmagning, som vi afholder i samarbejde med RAMhuset den 6. marts fra kl. 18.00. Det bliver en aften med en dejlig anretning mad og lækre vine. Det endelige oplæg er endnu ikke på plads, men følg med i RAMhuset og Ramløsehallen, hvor du vil finde meget mere info omkring arrangementet.

Loppemarked

Derudover kan du og hele familien se frem til en nyhed i Ramløsehallen – nemlig LOPPEMARKED. Vi afholder loppemarked søndag den 19. april, hvor alle har mulighed for at købe en stand og få solgt ud af alle de brugte skatte, der måske gemmer sig på loft, kælder, garage eller i klædeskabet. Det kan også være børnene er vokset fra deres legetøj og skal tjene nogle gode lommepenge til nye ting. Alle er velkommen – hvad
Lydia Lundsgaard
enten du ønsker at sælge eller komme og gøre en god handel. Billetter kan købes i Sportscaféen og inkluderer et afmærket område samt et klapbord. Hvis du skynder dig at købe en stand inden den 15. marts, koster den kun 150 kr. ved køb senere end denne dato, er prisen 200 kr.


Husk fastelavn i Hallen! Søndag den 23. februar kl. 14. Entre 25 kr.

Der vil ligesom tidligere år være 8 flotte fastelavnstønder, der forinden ophængning er festligt dekoreret af børnehavebørn fra Ramløse Børnehus. Børnene inddeles i aldersgrupper. Når bunden af tønden slås ned falder en masse lækre karameller ud, til fordeling i gruppen. Der er præmier til kattekonger og -dronninger. Alle børn får en godtepose samt en sodavand. Voksne har mulighed for at købe kaffe og kage, øl og vand i hallens Sportscafe. Efter tøndeslagningen vil der være underholdning af en gruppe børn og unge fra Ramløse-Scenen. Entreen er uforandret kr. 25,- for alle, både børn og voksne.
Foreningen håber rigtig mange vil benytte denne søndag eftermiddag til, i selskab med festligt udklædte børn, at få en god oplevelse uanset om man er forældre, bedsteforældre, venner eller bekendte. Alle er velkommen.
R.I.F's venner R.I.F' s Venner støtter idrætten i Ramløse, så tag derfor godt imod vore sælgere af medlemskort til foreningen. Et medlemsskab koster kun kr. 20,- årligt og sælges i hallen efter tøndeslagningen.