Fredag den 10. januar kl. 16 er der "fredagsbar" i Sognelængen. Kirkesanger Sten Sejr fortæller om og fortolker David Bowie...

bowie 01

 

David Bowie forlod jordkontrollen og fløj mod de andre stjerner den 10. januar 2016. To dage efter sin 69 årsdag og kort inden udsendelsen af det overrumplende album "Blackstar".

Siden Space Oddity i 1969 havde han gennem 5 årtier defineret, påvirket og overrasket både musikbranchen og de mange millioner fans. På godt og mindre godt. Han udviklede sig til en superstjerne, men beholdt altid integritet og holdt aldrig op med at eksperimentere og udvikle. Med rette en kunstnerisk kamæleon.
Både som musiker og menneske.

Hans sange er så stærke og unikke og taler til mange forskellige lyttere både pga. de skiftende stilarter og de begavede tekster. Men altid med den karakteristiske, dramatiske og meget britiske stemme. Kirkesanger Sten er en af de mange fans og vil give sin egen lille hyldest koncert til den store mester og akkompagnere sig selv på tangenter.

Kom og hør anderledes versioner af nogle af de allerstørste hits og mindre kendte numre fra Bowie's imponerende værk. Og det er altså i Sognerlængen kl. 16 fredag den 10. janaur - og det er "fredagsbar", så der er selvfølgelig mulighed for at skaffe sig en lille en til halsen.

Fri entré!