Julemarked ... nu med kagekonkurrence

julemarked 1

Ramløse Forsamlingshus udvider dette års julemarked med nye tiltag. Er du ligeså vild med julen som vi er? Så kom til julemarked i Ramløse Forsamlingshus 1. søndag i advent, den 1. december kl. 10-14.

Vi sørger for masser af julestemning, underholdning, julekonkurrencer med præmier, attraktive og specielle juleboder, med alt hvad dit julehjerte begærer. I vores julecafe vil der være salg af gløgg og æbleskiver.

Julebagekonkurrence

Vi gentager successen og holder igen i år vores julebage-konkurrence, hvor vi kårer “Ramløses bedste julebager” som vinder titlen og en præmie. Så tilmeld dig julebagekonkurrencen og måske bliver du ” Ramløses bedste julebager ”. Alle bageglade børn og voksne kan deltage. Det eneste kriterie er, at det skal være hjemmebagt & juleinspireret.

Konkurrencen foregår i forbindelse med julemarkedet i Ramløse Forsamlingshus - altså søndag den 1. december.

Den færdige kage indleveres kl. 11 i Ramløse Forsamlingshus, og vil herefter blive bedømt af vores dommer komite ud fra følgende kriterier: Smag, udseende og hvor julet den er. Hvis du lyst til at deltage, så kan du tilmelde dig - eller høre nærmere - ved at kontakte Henriette på: tlf 28 49 32 10 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi glæder os til at julehygge med jer, så ta' familien, naboen, vennerne med til et hyggeligt og stemningsfuldt julemarked i Ramløse Forsamlingshus. Vel mødt til alle!