Vi gentager en succes! Vox Nobis besøgte Annisse kirke ved en sommerkoncert i juni. Det vakte stor begejstring, og vi gentager derfor successen - med et lidt andet repertoire! - onsdag den 20. november kl. 19.30 i Ramløse kirke.

voxnobis

Vox Nobis er et københavnsk kammerkor, grundlagt og ledet af dirigent Jens Rønn.

Koret består af 10-12 rutinerede sangere, som kommer fra andre dele af det etablerede og professionelle kor-miljø, bl.a. Camerata og DR Radiokoret.

Vox Nobis har mange komponister, perioder og nationaliteter på repertoiret, men synger især meget romantik fra Skandinavien og England, samt til dels Frankrig og Tyskland. Nogle komponister som står kor og dirigent nær er f.eks. Gade, Heise, Bojesen, Bach, Grieg, Stenhammar, Elgar, Parry, Stanford og Poulenc. Nogle af disse vil helt sikkert være på programmet til koncerten i Ramløse.

Ramløsekoncerten

Vox Nobis var som nævnt i Annisse, hvor repertoiret i stor grad var sommerligt. Den 20. november kl. 19.30 i Ramløse kirke er det af gode grunde lidt andre temaer, og vi har f.eks. fået lov at tage lidt hul på julen... Glæd jer til en dejlig koncert, hvor der er fri adgang, men let kan blive kamp om pladserne..

Vores egen kirkesanger, Sten Sejr synger tenor i koret.