B&U-afdelingen af Ramløse Scenen opfører "Pinocchio" i forsamlingshuset med premiere den 9. november. Glæd jer...

pinocchio

På Ramløse Scenen er vores B&U-afdeling i fuld gang med at øve på efterårets forestilling, som i år er ”Pinocchio”.

De unge mennesker mødes hver tirsdag aften i forsamlingshuset, hvor der bliver øvet replikker, sunget og hygget. Zofia og Betina fra B&U-afdelingen har skrevet lidt om deres oplevelse af at gå til teater:

Zofia

”Jeg hedder Zofia, og jeg er 12 år gammel. Jeg har været med i Ramløse Scenen i snart 2 år nu. Jeg synes, at det er sjovt at gå i Ramløse Scenen, fordi man får mange nye venskaber. Lige nu er vi i gang med at øve ”Pinocchio”, og jeg tror, at det bliver rigtig godt.

Jeg spiller selv bageren, som er i byen. Vi er gode til at samarbejde, og det gør det også sjovt, fordi man aldrig er alene om at lave noget. Alle hjælper hinanden. Alle er venner, og der er ingen, der tænker på alder. Alle er glade, og det er altid hyggeligt – både når vi øver og i pauserne.

Jeg er så glad for, at jeg er startet i Ramløse Scenen, og jeg vil opfordre jer, der kan lide at spille teater, til at spille med næste år.”

(Zofia Westphal)

Betina

”Jeg synes, at det er mega sjovt at gå til teater i Ramløse. Man lærer mange nye mennesker at kende, og lige nu er vi i gang med at øve på ”Pinocchio”. På Ramløse Scenen bliver man rystet godt sammen, og det betyder, at vi arbejder godt sammen.”

(Betina Jensen)

Premiere den 9. november

Forestillingen har premiere lørdag den 9. november 2019 kl. 15:00 i Ramløse Forsamlingshus, og billetsalget åbner i uge 41. Vores fanside på Facebook opdateres med en mere præcis dato, når vi nærmer os, så giv den et like!