husfliden

Udvidede åbningstider

Af hensyn til udearbejdende og travle pensionister udvider vi åbningstiden således:

  • Mandag 14.00 – 21.00 Alt håndarbejde.
  • Onsdag 14.00 – 21.00 Alt håndarbejde samt maskinsyning
  • Onsdag 16.00 – 21.00 Vævning
  • Torsdag 14.00 – 21.00 Alt håndarbejde
  • Tirsdag 14.00 – 21.00 (ulige uger) Patchwork på maskine for nybegyndere (fra midten af august)

Inden for åbningstiderne kan du komme og gå, som det passer dig bedst.

Hanne Riber

Den 3. november får vi besøg af Hanne Riber. Hanne underviser i syning af puder, tæpper og tasker/poser syet i skjortestof. Mere om Hanne Riber og programmet i næste udgave af Guiden.

Vi har fået en underviser tilknyttet foreningen, som med jævne mellemrum og efter behov kommer og viser os nye og gamle strikketeknikker, og måske også andre husflidsteknikker.

Vores nyoprettede hold i patchwork på maskine har også instruktør, så man kan komme godt i gang med denne dejlige teknik.

Vi har et kniplehold, der har eksisteret siden nytår, hvor der er instruktør på. Holdet holder sommerferie og starter op igen i september. Vi kender ikke dagene endnu.

I øjeblikket er der fyldt op på holdet, men vi arbejder på en løsning, så flere kan lære dette smukke håndarbejde. HVIS du er interesseret, så kontakt formanden på enten 21726499 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis du kunne tænke dig at nyde din hobby sammen med ligesindede eller lære nyt skal du være så velkommen i vores forening. Det koster kun 200 kr. om året, og så kan du komme så meget du ønsker.

Hvis du kan nogle teknikker indenfor husflid, du gerne vil dele med andre, må du meget gerne kontakte formanden Pernille på 21726499 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , så vi nærmere kan aftale, hvordan du ønsker at gribe det an og berige os andre med din viden. Eller hvis du kender en ”ekspert” der gerne vil undervise os, hører vi også meget gerne fra dig.

Du er også meget velkommen i Ramhuset, hvor vi har lokaler.