Cafe Grå er for alle, som har lyst til at mødes med andre hver anden tirsdag kl. 14 - ca. 16 i vinterhalvåret. Det koster 15 kr. at deltage; det dækker kaffe/te med kage og underholdning. Adressen er: Ramløse Sognelænge, Frederiksværkvej 132.

Program de næste måneder:

Tirsdag 1. oktober

Vi skal høre om en rejse til Sydpolen, Antarktis. Erik Lund kommer forbi cafeen med billeder og en fantastisk beretning.

graa 1 

 

Tirsdag 15. oktober

Hans-Peter Tams har skrevet bogen ”Mindernesdæmoner”, som han kommer og fortæller om. I en 8 måneder lang flugt gennem Nazityskland i vinteren 1944-45 fik han som lille dreng pludseligt ansvaret for sine små søskende.

graa 2

 

Tirsdag 29. oktober

I anledning af Cafe Grås fødselsdag får vi et festligt besøg af kirkens to dygtige musikere og sangere: Niels Ottosen (organist) og Sten Sejr (kirkesanger).

De har før gæstet vores cafe og spredt glæde med sang og musik. Glæd jer!

 

Tirsdag 12. november

Pastor Mogens Hansen er en meget kendt stemme fra sit radioprogram ”Ved dagens begyndelse” gennem en lang årrække. En gang om måneden sætter han sig ved klaveret i værtshuset Aléenberg på Frederiksberg og spiller op til fællessang fra Højskolesangbogen. Det skal vi også opleve. Han har kaldt dagens program for ”Vers og viser om Vorherre”.

graa 3

 

Tirsdag 26. november

Lisbeth Lund fra Nordkystfortællerne kommer forbi igen i år. Vi skal - lige som sidste år - høre vinter- og julehistorier.

graa 4

 

Mandag 9. december kl. 15-17

Ramløse Børnekor underholder. Bemærk den ændrede dato og tid. Koret er kun samlet på deres øvedag, mandag.

Derfor mødes Cafe Grå en dag tidligere end vanligt. Der er lidt julefortællinger og kaffebord, mens vi venter på koret, som først kan være fremme omkring kl. 16.

graa 5