Søndag den 1. september går det løs igen! Vi skal op på cyklerne og ud i landskabet omkring Helsinge, Arresø og Gribskov, og der er en rute for alle!

Så nærmer tiden sig, hvor Helsinge Rundt på Cykel 2019 løber af stablen. Søndag den 1. september 2019 glæder vi os til at se rigtig mange friske motionister – og også jer, der kan lide at køre lidt stærkere.

Sikkerheden i trafikken

Som noget nyt i år er det muligt at tilmelde sig på 10 km –ruten, der er særlig velegnet for børn (og deres forældre), der ikke har så mange cykelkilometer i benene endnu. Skolerne er lige startet op efter sommerferien, og det varer ikke så længe, før det igen begynder at blive lidt mørkt om morgenen. HRPC har altid lagt vægt på sikkerheden i trafikken, og i år vil Gribskov kommunes egen områdebetjent, Thomas Ulrik Andreassen, være til stede på pladsen fra kl.8:30. Han er klar til at svare på spørgsmål, og det er også muligt at få tjekket, om cyklen og den obligatoriske cykelhjelm er lovlig.

Han er gået i skarp træning

Kom forbi og se, om du kan køre fra Thomas Betjent på 10 km – ruten, hvor han vil deltage – han glæder sig og siger, at han er gået i skarp træning allerede. 

Vær også opmærksom på skolekonkurrencen, hvor der klassevis på Gribskov kommunes skoler dystes om flest kørte kilometer. 

Helsinge Rundt 01

Information på hjemmesiden

Gå ind på www.helsingerundt.dk for at se mere om tilmelding og starttidspunkt og anden relevant information om cykelløbet.