Ramløse Gymnastik og Fitness er klar med nyt sæsonprogram for vinteren 2019-2020. Bestyrelse og Instruktørerne har haft en god og lang snak omkring hvilken slags gymnastik vi vil udbyde i vores forening. Målet er, at foreningen er for alle, at vi laver sjov gymnastik og holdgymnastik

Vintergymnastik 01

 

Holdgymnastik er en af de vigtige faktorer hos os, fordi vi laver motionen sammen og alle skal kunne deltage uanset om man er garvet gymnast, eller man er ny i motionsverdenen.

På vores voksne hold er der efter en god omgang træning mulighed for at være sammen til efterhygge i sportscafeen. Man kan drikke en kop kaffe, en kildevand eller man kan spise sammen. Speciel formiddagsholdene nyder hinandens selskab i Sportscafeen efter træningen og der synges en gang om måneden.

Børneholdene

Børneholdene har vi opdelt lidt anderledes end i de sidste sæsoner. 

”Miniputholdet” er for de mindste og dem som har brug for, at mor eller far deltager aktivt sammen med dem. Der kan være en stor tryghed i at have nogen med man kender, og som deltager i den sjove og motionsudviklende leg.

”Putteholdet” er for børn som selv kan gå til gymnastik og føler sig trygge i at komme i vores hal. Forældrene kan være udenfor i Sportscafeen, men vi leger og ”træner” med børnene.

”Tons, spring og parkourholdet” er for børnene som kan klare ”arbejde” med mange redskaber og hvor der timen igennem er fuld gang i aktiviteterne.

Parkourholdene har i næste sæson elementer med i træningen, som vi kender fra Spring.

Til sidst er der Rytme og sjov gymnastik holdet som kan lide dans, rytmelege og motionsudviklende lege og andet sjov.

Målene for alle vores børnehold og parkourhold er at man bliver stimuleret motorisk og, at der sker en gradvis fysisk og psykisk udvikling. Det skal være sjovt, således at man bare må til gymnastik uge efter uge.

Nogle af børneholdene skal med til fællestræninger i Springcenteret i Helsinge. 

Flere instruktører

Forskellige hold har tilknyttet flere instruktører. Det giver mulighed for et mere varieret program og øge sikkerheden for dit barn under træningen. Alle instruktører har som et overordnet mål med træning i vores forening at det skal være sjov holdtræning, sundhedsfremmende, give bedre kondition, som giver livskvalitet, og at man kan blive ved med at opretholde sit gode liv.

”Bevæg dig for Livet” er det store DGI ord for tiden. Det behøver ikke være så svært og dyrt at gå til motion. Vi er en af de lokale foreninger som udbyder god varieret motion for alle til en rimelig pris . Så vi glæder os til at se nye og ”gamle” gymnaster til glad motion.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til formanden eller til instruktøren eller komme og prøve vores hold.

Hold øje med starttidspunktet på vores hjemmeside og på facebook. Ta dine venner med til sjov motion.

Gymnastik og Fitness afholder eller deltager i flere events. I august deltager vi med DGI i en drenge event med alle drengene fra Ramløse skole. I november kommer der en fælles gymnastikdag for 4-8 årige gymnaster fra hele kommunen. NERF arrangementer vil komme en gang om måneden.

Legeland holdes den første lørdag i efterårsferien.

Vintergymnastik 03