I Ramløse Badminton har vi en del ungdomsspillere, som har spillet i flere år, men hvert år kommer der nye til. I sidste sæson startede 9 nye børn op i klubben. I kommende sæson er der mange tiltag for børne- og ungdomsspillere.

Badminton 04

Miniton

Har dit barn lyst til at prøve badminton sammen med dig?

Ramløse Badminton tilbyder Miniton for børn mellem 7 og 10 år sammen med en forælder. Der vil blive lavet mange sjove øvelser, hvor børn og forældre kan øve badminton sammen. Vi starter fredag den 6. september 2019 kl. 16.00 - 17.30. Vi træner i alt 6 fredage. Det bliver så sjovt.

Prisen er 200 kr. pr barn, og der tilmeldes via hjemmesiden: Ramløsebadminton. dk. Når barnet er tilmeldt, får han eller hun en taske og en ketcher. Efter disse 6 træninger kan der meldes til træning på hold med andre nybegyndere.

Vi glæder os så meget.

Fælles turnering første weekend i november

De ældste og mest rutinerede ungdomsspillere tager relativt ofte til turneringer. De knap så rutinerede og de helt nye tror tit, at turneringslivet er noget man kun kan deltage i, når man har nået et tilpas højt niveau.

Men badminton er en sport, der tilgodeser alle niveauer, og der er klubber, der afholder stævner, hvor både nybegyndere, let øvede og øvede kan spille med og få masser af sjov og gode kampe på hvert deres niveau.

En sådan turnering afholdes i Frederiksværk i starten af november i år. Vi ville gerne kunne stille med det helt store Ramløse mandskab og give vores ungdomsspillere en fælles oplevelse, hvor vi kan føre nye spillere (og deres forældre) ind i turneringslivet.

Så vi søgte om støtte til projektet hos RIF’s Venner, og de har sagt ja til at hjælpe os. Planen er at lave en fælles tilmelding for alle, der har lyst, og på turneringsdagen deltager også formand Christina Krindel Larsen og ungdomsformand Pernille Altmann, som er der til at guide alle godt igennem deres første turnering og få afdramatiseret det, som mange forældre tror er svært.

De ældre ungdomsspillere kan coache alle de nye, og dermed skabes bånd på tværs, og alle bliver rystet godt sammen.

Tusind tak til RIF’s Venner for at gøre det muligt.

Samarbejde med Helsinge Badminton

I løbet af efteråret laver vi noget fællestræning sammen med ungdomsspillere og træner fra Helsinge Badminton. Detaljerne er endnu ikke på plads, men vi skriver om det på Facebook og i vores nyhedsbrev, så snart vi er klar til det.

Natminton

Vi gentager Natminton arrangementet i september. Her skal både børn, unge og motionister spille badminton ”i mørke”, hvor baner, net og bolde gøres selvlysende. Det er 3. gang, at der bliver afholdt Natminton i Ramløse, og det er altid en stor succes.

Tilmelding til ny sæson er åben

Det er nu muligt at tilmelde sig den nye sæson, som starter efter sommerferien. Husk det er aldrig for sent at starte til badminton – uanset alder eller niveau.

Se mere om tider og priser på hjemmesiden www.ramløse-badminton.dk.

 

Foreløbig aktivitetskalender, efteråret 2019:

12. august: Første træning efter sommerferien
6. september: Første miniton træning 16.00 - 17.30
11. september: Første fællestræning med Helsinge
14. september: Natminton
28.-29. september: Landsbadmintonstævne i Vejle
2.-3. november: Ungdomsturnering i Frederikssværk

 

Træningstider sæsonen 2019/2020 – første gang 12/8

Der er træning mandag og onsdag på følgende hold:
15.30-17.00 børn/unge begyndere. Træner: Michael
17.00-18.30 børn/unge øvede. Træner: Simon
18.30-20.30 voksen motionister. Træner: Simon