Forberedelserne er godt igang til Helsinge Rundt på Cykel 2019. Løbet afholdes søndag 1. september 2019. Pladsen åbner fra kl. 7 og de første ruter starter 08:00.

helsinge rundt 02

 

De seneste år har været fantastiske, men vi forsøger stadig at forbedre løbet der hvor det er muligt inden for rammerne. I år arbejdes der på at få lavet nogle mere synlige skilte til MTB ruten som både kan ses i høj sol og hvis det skulle være lidt mere overskyet.

Vi har også lavet en ny 10 KM rute til børn så vi kan få alle børn ud at cykle. Den nye 10 KM rute løber fra Kvickly i Helsinge ud til Skærød, så ned til Bjørnehøjskolen og tilbage op til Helsinge. Det er en dejlig let rute som kan genneføres af børn i alle aldre.

Flere aktiviteter på pladsen

Vi arbejder også på at få flere aktiviteter på pladsen i løbet af dagen. Vi arbejder på at der på dagen vil være mulighed for at der kan blive lavet et cykelcheck af den lokale områdebetjent samt at børn der køber en billet til 10 KM ruten kan få lov til at gennemføre kommunens officielle cykelprøve.

Som noget nyt i år vil der være præmier til de hurtigeste på hver rute foruden den normale udtrækning af præmier til alle deltagere.

Vi glæder os meget til at se jer alle søndag 1. september 2019. Husk at alle er velkommen og I er meget velkommen til at følge os på Facebook samt dele opslag så vi til løbet i år kan få så mange som muligt ud at cykle i det naturskønne Nordsjælland.

Skulle du have lyst til at give en hånd med på dagen mangler vi stadig hjælpere til diverse opgaver så som en speaker til at få lidt gang i den eller hjælpere med opsætning/nedtagning af ruter. Er du mere til administrative eller praktiske opgaver så har vi også nogle af dem. Du er meget velkommen til at kontakte Alan Andersen på 30166200.

Starttider

125 km: 08:00
80 km: 08:30
50 km: 08:45
MTB 35 km: 09:00
20 km: 09:30
10 km: 10:00

 

helsinge rundt 01