Svalerne flyver, gøgen kukker og - oh frihed - kajakkerne er kommet i søen!

kajak 01

Danmarks landstræner i kano- og kajak og fysioterapeut, Mette Barfod, underviste klubbens medlemmer i skadesforebyggelse. Det foregik i Ramløse Hallen i marts måned, så vi kunne træne hjemme med roøvelser og komme i form til denne sæson. Vinterperioden har været lidt barsk, så kun få har været på søen.

Begynderhold

10 nye roere er på dette års begynderhold. Efter 6 ugers kursus med instruktører Birte og Jørgen kommer begynderholdet til eksamen den 21/6. Nogle enkelt har allerede stiftet bekendtskab med søens temperatur, der måler omtrent 12 grader i maj.

Nu er der tændt op i bålet, og de første skanker er allerede smidt på grillen.

Generalforsamling

Vi afviklede vores generalforsamling i februar, og den resulterede ikke i kampvalg men en
omrokering og en ny sammensætning af bestyrelsen. TAK til Christian og Camilla for deres indsats.

Kajak for livet

Lørdag 15/6 og søndag 16/6. I år har vi inviteret Frederiksværk Ro og Kajakklub og Tisvildeleje kajakklub til Stafet for Livet. Vi stiller op som et fælleshold og holder som sædvanlig til i Birkelunden på Ramløse Havn.

Vi udvider således repertoiret med inriggere (i daglig tale ”baglænsroerne”), der har 4 roere i en båd.

Det kører naturligvis i fællesskabets ånd, og vi 'speeder' de 2 gange 2½ km på tværs af Arresø fra Ramløse til Auderød og tilbage igen i hele det døgn, stafetten løber. Tilmelding: www.stafetforlivet.dk/stafet/gribskov

Status

Vores aktivitetskalender er kommet op for perioden maj-december 2019 og hænger i opslagstavlen, så alle kan se, hvad der foregår. Årets Skærgårdstur foregår med 4 overnatninger i telt fra fredag 12/7 til tirsdag 16/7.

Arresø Live lørdag 10/8 med åbent hus for alle som vil prøve en havkajak.