Som det jo er traditionen, inviterer Ramløse Fodbold til sin store sommerturnering op til sommerferien. I år vil vi fange stemningen fra dette års Champions League i fodbold. Stævnet afholdes lørdag den 22 Juni 2019 kl. 14.00 ved Ramløse Hallen.

fodbold 01

Tag en ven med

Det unikke ved vores sommerturnering er, at der spilles sammen på tværs af alder indenfor junior henholdsvis senior turneringen, det plejer at fungere rigtig godt og giver et super sammenhold i klubben.

Vi forventer at afvikle to samtidige turneringer, henholdsvis en junior turnering op til og med årgang 2004, og en senior turnering for årgang 2002 og op efter.

Stemningen på lægterne fejler normalt heller ikke noget takket være en engageret forældrekreds,som plejer at møde talstærkt op på sidelinjen og heppe.

Med baggrund i tidligere års succes, vælger vi igen i år, at give mulighed for at tilmelde en god ven eller måske en kusine eller fætter, som har lyst til at komme og spille med til stævnet, så vi håber på at se en masse nye ansigter.

Fællesspisning i Sports Caféen

Når turneringen er vel overstået og vinderne markeret med præmier fra vores sponsorer, er der fællesspisning omkring kl. 18.00.

Vil du også spise med, skal du tilmelde dig i Sportscaféen samtidig med, at du tilmelder for din(e) spiller(e). Spisningen er åben for hele familien og koster 50 kr. for børn (op til 12 år) og 75 kr. for voksne.

Maden til arrangementet vil bestå af lidt blandet fra grill med tilbehør. Man kan godt tilmelde spillere til stævnet, uden at tilmelde nogen til madarrangementet.

Meget vigtigt, at I tilmelder jer madarrangementet på forhånd, da tilmelding på dagen ikke er muligt, af hensyn til hallens mulighed for planlægning og indkøb.

Hvad gør du nu?

Du går i Ramløse Hallen og tilmelder din(e) spiller(e) i Sportscaféen. Det koster 30 kr. pr. spiller, hvilket inkluderer saft og frugt til alle spillere. Sidste frist for tilmelding til hele turneringen er onsdag den 12. juni.

OBS - Det er en kæmpe hjælp for planlægningen, hvis I tilmelder jer tidligt, eller minimum rettidigt.

Sponsorer søges!

Vi har som altid brug for sponsorhjælp, så har du selv et firma eller arbejder et sted, hvor I kan undvære et par sponsorpræmier, fx drikkedunke, t-shirts, kasketter eller lignende, så tager vi imod stort og småt med stor tak.

Ring til Jan (5161 6738) fra fodboldbestyrelsen, hvis du har en eller flere sponsorpræmier, du kan afse til vores Champions Leaguestævne.

Vel mødt!