Om godt to måneder er jubilæumsstafetten i gang - den tiende i rækken. Det er nu det accelererer ...

 stafet for livet

 

Det er fra nu af, at "Stafet For Livet - Gribskov" skal mærke interessen og opbakningen til dette jubilæumsbrag når tilmeldingerne af hold med deltagere, fightere og pårørende går til tasterne og får skrevet sig ind. Styregruppen har en målsætning for årets stafet - en ambitiøs en! Der forventes 1.000 deltagere fordelt på 20 hold. I den forbindelse kan holdløse melde sig stafettens eget "Det Åbne Hold", så er de også med. Det formodes at afsætte 200 lysposer á 50,- kr. Møder 55 fightere op er målet nået. Når stafetten er slut den 16. juni skulle der gerne som minimum være 350.000,- kr. til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte. Skulle det blive 500.000,- kr. gør det absolut ikke noget, for så runder vi fire millioner kroner på 10 år.

Vi gør som vi plejer, og lidt til!

Ovenstående indeholder nogle usikre faktorer. Det som er sikkert er den store frivillige skare, der bl.a. stiller op og piller ned og ikke mindst servicerer. Ramløse Hallen og personale, leverandører af naturalier og udstyr, musikere og solister. Med alt det på plads kan det kun blive en god oplevelse for livet for alle involverede.

Forbudt for børn?

Ikke "Stafet for Livet - Gribskov" - Tværtimod laves der tiltag for børnene, for de skal blive underholdt i de 20 timer stafetten varer. Her nævnes nogen af disse tiltag, der satses på. En bladning af nyt og gammelt.

Den store succes fra sidste år Legoklodserne, ansigtsmaling en gentagelse, Ballonmand, der muligvis kommer forbi, Legeland som sidste år. Så der er alt mulig grund til at alle i familien rotter sig sammen, tager hinanden i hænderne og drager på weekend lørdag den 15. og søndag den 16. juni, der som noget nyt starter med opsendelse af brevduer fra Helsinge Brevdueforening.

Tilmelding og vejledninger

Hvordan kommer man med og hvad koster det? Som start finder man stafettens hjemmeside via dette link - www.stafetforlivet.dk/gribskov. Herfra følger man vejledningerne, - opretter eller vælger hold - (Log ind-rubrikken behøver ikke anvendes). At oprette et hold koster 100,- kr. Opretteren er dermed holdkaptajn. Voksne deltagere betaler 100,- kr. Alle øvrige under 18 år 50,- kr. Er man "Fighter" (har eller har haft kræft) deltager man som "Stafet For Livets" æresgæst uden omkostninger.

Har du brug for yderligere oplysninger? Kontakt formand Ruth Nielsen, mobil 23 11 79 27. E-mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Besøg også facebooksiden.