Sommeren kan være lang uden den ugentlige træning på jeres foretrukne hold sammen med venner, veninder og kendte holdkammerater. Derfor er bestyrelsen for Ramløse Gymnastik og Fitness glad for at flere instruktører har sagt ja til at lede følgende sommeraktiviteter.

 t gym spring

Hockeyfræs

Hockeyfræs på mandage fra kl. 19-20.30 er for store drenge fra 16 år og voksne drenge/fædre, der ønsker høj puls, og masser af motion.

Instruktører: Roald Nielsen og Per Schultz.

Pris 200 kr.

Sommertræning med Styrke og Pilates M/K

Tirsdage fra kl. 9.30 - 10.30 i Hal 2 på følgende datoer:
30. april, 7. maj, 14. maj, 21. maj, 28. maj, 18. juni og 25. juni.

Instruktør: Una D. Meyer

Pris 300 kr. for alle 7 gange eller 50 kr. pr. gang.

Parkour

Parkour på tirsdage fra kl. 18-19-30 for drenge og piger fra 10 år. Afhængig af vejret vil parkourbanen være udenfor eller inde i Hal 2.

Instruktører: Kenn og Tobias

Pris 200 kr.

DGI-hold

DGI-hold byder på et varierende og morsomt træningsprogram for både mænd og kvinder, 5 tirsdage kl. 19.00-20.30 i Hal 2.

Kom og vær med til en anderledes Gym- og Fitnessoplevelse tirsdage den 23. april, den 7. maj og den 4. juni. Der er forskellige instruktører, der byder på et varieret program for alle aldre. Hold øje med vores hjemmeside om nærmere oplysninger og prisen for deltagelse!

Nerf-kamp er et livligt, reaktionskrævende og udfordrende spil for unge drenge og piger, og det kan nu tilbydes med tre prøvegange inden sommerferien. Vi indkøber et antal Nerf "guns", som du kan låne, hvis ikke du tager dit eget gun med, og vi har masser af skumpile. Hvis der er interesse og opbakning, så skal vi have Nerf-kampe i vintersæsonen! Hold øje med vores hjemmeside om nærmere oplysninger om tid og sted samt prisen for deltagelse"

Sommersæsonen starter mandag den 8. april og slutter i uge 26.

Tilmelding og betaling sker via vores hjemmeside: ramlosegym.dk.

Så går det deruda'

At gå sætter én i gode tanker, giver motion, og en behagelig følelse.

Men gider man gå alene? Nej vel! Derfor tilbyder vi, at vi går sammen i små hold, måske bare to/tre stsykker til de korte eller de lange ture.

Det bestemmer vi selv - i fællesskab! Men vi har brug for et par "Gå-ambassadører", der vil tage teten med de enkelte gåhold. Holder lidt samling på tropperne og afstikker en dejlig gåtur. Du behøver ikke at være med hver gnag, bare en gang imellem er også dejligt. Men alle vil få en herlig forfriskende og sjælegod oplevelse ved at gå en tur sammen.

Mød derfor op om søndage kl. 09.00 ved Hallen. Formanden Mai Smedegaard er der ihvertfald!

Ramløse Gymnastik og Fitness ønsker alle rigtig sommertræningsglæde!